Следва

Balenciaga, Spring 2021 READY-TO-WEAR

Isabel Marant, Spring 2021 READY-TO-WEAR

Французойката не изневерява на познатия си маниер на шев и кройка, което приветстваме

Runway преди 3 години

Силуетът на най-новата ви дреха от Isabel Marant е много подобен на всяка друга, която имате в гардероба си, отпреди сезон, два или повече. В което, според нас, има солидна доза парижки шик - непреходен, вечен, секси.

И в този съвсем пресен случай - Седмицата на модата Пролет/Лято 2021 в Париж, линията на дизайнерско поведение на симпатичната Изабел не се мени.


Вдясно: Isabel Marant S/S 2021; Вляво: Isabel Marant A/W 2020

Широките рамене в духа на 80-те и прилежащата към тях акцентирана талия са налице. В новата колекция на дизайнера този силует е приложен към всичко - ярките блузи, лаконичните белоснежни сака, джинсовите якета.

При това нищо не отнема и милиметър от хармонията - колкото е по-обемна е горната част при Маран, толкова по-обрана е долната. Дрехи с широки плещи и обемни ръкави се съчетават с поли-молив и много къси шорти. В колекцията има още чудесни варианти на спортни костюми и блестящи мини рокли. Ода за дискотечното ни минало, ура за което!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.