Следва

Makeup by Mario, брандът на най-добрия гримьор ever

Winter is Coming! Brace yourselves с нова рутина и най-добрите продукти за есен/зима 2020

Единственото сигурно нещо в тази луда година, си остава смяната на сезоните и изтичащото време. А кожата ни заслужава постоянна грижа и внимание, точно като нас самите 

Body преди 3 години

Със сигурност има силни и дисциплинирани жени, на които 25 стъпки в режима за грижа им звучи супер възбуждащо, но в този материал решихме да синтезираме основните точки, които да ни помогнат да изградим минималистичен и (относително) бърз режим, съобразен с новия по-студен сезон и идващата зима. За всяка стъпка ви предлагаме по два ТОП продукта, от различни ценови клас, с които няма как да сбъркате.

1. Използвайте по-тежък овлажняващ крем:
Всички обичаме бързопопиващите и леки формули, но с хладното време, кожата се нуждае от по-силна хидратация и по-богат състав.


Weleda Skin Food Original Ultra Rich Cream, 33лв.

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream, 42лв.

2. Висока доза Витамин C
Мощен антиоксидант, Светият Граал на грижата за кожата ще ни помогне в изравняването на тена, подобряване на състоянието на кожата след лятото и постоянното излагане на слънце, като също стимулира продукцията на колаген и предпазва от появата на фини линии (прозвуча като реклама, но е чистата истина).


Витамин С, Светият Граал в състава на козметичните продукти, но защо?



 


Ole Henriksen Brigtening Gel Crème
, 92лв.


The Ordinary, Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
, 21лв.

3. Лосион за тяло всеки ден
За да подготвим кожата си за сухия въздух и студа, дерматолозите препоръчват продукти с етерични масла. Често срещаните в овлажняващите лосиони глицерин и вазелин (петролатум) са със спорни качества, тъй като има все повече факти за тяхната вреда. Придържайте се към чисти формули и високо съдържание на естествени съставки.


Best-seller-a на Ла Мер, Тhe Body Crème
, 553лв.


We Love: Мистерията на Creme de la Mer



Rituals, The Ritual of Sakura Magic Body Cream
, 27лв.

4. Не спирайте да носите слънцезащитен фактор
Никога няма да ни омръзне да го повтаряме! Това, че не виждате слънцето, не означава, че то не ви вижда. Сложете си крем със SPF фактор преди да излезете от вкъщи и ще ни благодарите за съвета след време.


Kiehl’s Daily UV Defense
, 111лв.


Why you gotta love Kiehl’s и най-добрите 6 продукта



Cetaphil, Daily Facial Moisturizer SPF 50+
, 41 лв.

5. Красиви устни за зимни целувки
Есента е времето, в което да започнем да ексфолираме устните по-често за сметка на ексфолиацията на тялото (освен ако кожата ви няма специфични нужди). Продуктите, които ще ви гарантират съвършено гладка основа за любимото червило са:


Dr. PawPaw Scrub & Nourish
, 19 лв.





Carmex Original Lip Balm
, 10лв.

6.Не забравяйте ръцете!
Ако има място, където времето оставя своя отпечатък и ние не можем да направим много, това са ръцете. Именно за това превантивната грижа е от голямо значение. Ако сте пропускали да сложите крем за ръце през летните дни,особено след като измиете чинийте, наваксайте през есента.





Neutrogena Hand Cream Unscented
, 7лв.


Chanel Le Lift La Crème Main
, 150лв.

7. Храна за кожата
Няма по-сигурен начин да си осигурим сияние от добрата храна. Някой от skin-friendly храните, които не трябва да подминавате на пазара  - нар, тиквeни семки, моркови, карфиол, брюкселско зеле, ябълки.


7 съвета за здрава и блестяща кожа


Glow and Grow и тази есен!

More Body