Следва

Тиква time: 6 козметични продукта с тиква от най-добрите

Makeup by Mario, брандът на най-добрия гримьор ever

Вече не искаме no-make-up-looks. Искаме само Makeup by Mario... 

Face преди 3 години

Марио Дедиванович, определено най-влиятелният гримьор в света, единственият и любим громьор на Ким Кардашян, знае, че таймингът не е идеален за лансиране на бранд, но рискува и зарадва мнозина! Моментът е такъв, че нито ние, нито известните личности, нито самите гримьори блестим с невероятни изразителни грим визии, просто защото е пандемия, но... Марката Makeup by Mario е това, което ни кара да си правим full-face всеки ден, дори от вкъщи.

Колекцията е еманация на работата и постиженията на Марио - същинската кулминация по траекторията на кариерата му. Едно е сигурно и това е, че гледната ни точка към грима се изменя фундаментално. Makeup by Mario е марката, която запълва пропастта между професионалните артисти и любителите на грима. Makeup by Mario сближава.


И от Anastasia Beverly Hills пускат спирала



Sephora & Benefit: Мисия "Перфектни вежди"


Вече налична в sephora.com - пазарите в САЩ и Канада, първата линия продукти се фокусира върху очите - три палитри със сенки, една prep-and-set палитра, три хайлайтъра, течна очна линия, три молива за очи, пет четки и биоразградими мокри кърпи за премахване на грим. Всички тези красоти са в стилни черно-бели опаковки, лесни за почистване и достатъчно малки, че да си ги носим в чантата, даже и в джоба. Цените са между $14 и $48, а продуктите са прости и класически, но с изключително луксозен вид и усещане.


Думата, която Марио повтаря и повтаря, говорейки за бранда си, е “човек“. Това е необичайно за индустрия, която провокира към постоянно съвършество. И точно това ни харесва. Артистът казва, че е започнал да търси и да се интересува от нюанси и цветове, които естествено присъстват в човешкото тяло и в света около нас. Грим, издържан в такива цветове, е универсален, винаги модерен, ласкателен и бездиханен. Носейки такъв, сме по-извисена версия на вътрешното си аз. “Исках да ни съблека от всичко, от всички материални неща - дрехи, прическа, социалноикономически беграунд, всичко от този сорт. Исках да сваля всичко това и да видя кои наистина сме ние, каква е целта ни, каква е връзката ни със Земята“, казва той. “Този процес изигра голяма роля за това наистина да събера кураж. Не казах на много хора това, но наистина това проучване ми даде сила“.

 

 

More Face