Следва

Loewe, Spring 2021 READY-TO-WEAR

Lunchtime shopping: View Sofia по петите на Mademoiselle Aia в Reserved

Тя е луда по "Emily in Paris", значи, темата ясна   

Shopping преди 3 години

И тя, ТЕМАТА, е базов, готин, easy, добре скроен, фин, комбинативен girly гардероб за Есен 2020.



Чуденката кой да вземем за компания в обедния ни петъчен шопинг не се задържа дълго в главите ни. Като се сетихме за Алис Симеонова, a.k.a. Mademoiselle Aia и чудното й, точно като на Алиса в знаета коя страна, стил въображение и умение да миксира, звъннахме с молба да дойде на пазар с нас. Петък е, хладно е, октомврийско е, затова вдигаме градуса с най-женското занимание ever - добрият стар шопинг. Накатерваме се на едно такси, прекрачаваме прага на Reserved в Bulgaria Mall et voila!  В края на едночасовия "маратон" (магазинът на марката е огромен, но ергономичен, всичко се открива лесно, пробните са удобни, продавачите - супер симпатични и наясно с #ReservedForMe), излизаме щастливо прегърнали идентични торби - Алис нейните, ние - нашите, в които е прилежно сгънат необходимия ни базисен набор от чудесни brand new неща за усмихнат и модерен софийски есенен гардероб.



1. Шапка, 19.99, защото:  
"В момента съм на вълна "Emily in Paris" (ако не сте го гледали, поправете тази грешка) и тази шапка ми е много Париж. Освен това е перфектна за bad hair day."

2. Dolcevita, както се казва на италиански поло, 29.99, в беж, защото: 
"Това поло в цвят “camel” е супер basic, но пък е много лесно носимо. Аз бих го съчетала с палто от същия цвят или с кожено яке. Но няма правила, всякак е супер". 

3. Кожена рокля, къса, нахална и млада, 64.99, защото:
"Кожената рокля е нещо, което дълго време избягвах, но този сезон е истински must have. С тези ботуши е супер секси и шик! А и черното си е ЧЕРНО!"

4. Фру Фру рокля, къса, задължително, заради тенденциите, и в колебание относно принта, дясно 49.99, ляво 49.99, защото:
"Флоралните мотиви не са моето нещо, но тези две рокли с пуловер или черен блейзър са перфектни за работа или неделен брънч с момичетата."

5. Бежово КЛАСИЧЕСКО палто, горе 139.99, долу 109.99, защото:
"Палтото с цвят camel дори не е необходимо да го коментираме. Няма как да сбъркате с него, защото е непреходно… Колкото и да имам, пак добавям по едно, или две, в началото на всеки нов сезон." 

6. Polka Dots, рокля с V-образно деколте, 64.99, защото: 
"Точките са ми любими този сезон! Няма значение дали ще са върху рокля, риза или аксесоар... Нося ги смело и с всичко!"

7. Още една рокля, защото не само момчетата обичат момичета в рокли, но и момичетата обичат момичета в рокли. Пепел от рози, камбана-ръкав, 17.99, защото:
"Роклята в цвят пепел от рози е за моментите, когато не знаем какво искаме да облечем, но искаме да бъдем забелязани."

8. Чифт мега удобни ниски обувки, 54.99, защото:
"Мокасините са задължителни за всяко едно градско момиче. Може да ги носим на работа с елегантен панталон или с mom jeans за разходка из града. Тези специално лепват като ръкавица на крака."  

9 и 10. Чанти - голяма, 39.99, и малка, 25.99,защото: 
"Чантата голяма за работа, малка за night out".

11. Плътно яке, 109.99, защото:
"Леко, ефирно и с качулка. Нищо повече!"  

12.  Обемен кариран шал, 24.99, защото: 
"Вярвам, че аксесоарите са много важни. Колекцията от шалове никога не може да е прекалена, а този едро кариран красавец е като шотландска прегръдка", 

Готови, заредени с нов гардероб и усмивка, видима от кадъра, излизаме от този оазис на достъпната мода. Сигурни, че утре ще повторите упражнението (събота, този така прекрасен ден за целта), припомняме, че магазините на Reserved са с дестинации Paradise Center, Park Center Sofia, Bulgaria Mall, The Mall и Serdika Center с работно време от 10:00 до 21:00. Приятно пазаруване!

More Shopping