Джъстин и Хейли Бийбър на корицата на Vogue Italy:

Джъстин и Хейли Бийбър на корицата на Vogue Italy: "Обичаме се, толкова е просто"

My heart is where my wife is! 

26-годишният певец и 23-годишната модел, женени от година, позират пред обектива на Ели Расел Линец за чисто новата корица на италианския Vogue. Химията между двамата просто се стеле от кавъра - тя е в черна лъскава рокля, черен чорап и стилето, прегърнала красивото му тяло, облечено в татуси и елегантен панталон. Цялото това великолепие е разположено върху скъпи сатенени чаршафи. Надписът отстрани гласи My heart is where my wife is, цитат от германо-австралийския фотограф Хелмут Нютън, послужил за вдъхновение на проекта.

В кадрите Хейли носи Saint Laurent, подписа за модната къща е на Антъни Вакарело.

В обширното интервю, съпътстващо кадрите от вида "млади сме-влюбени сме-завиждайте", без нотката на агресия в последното, Хейли акцентира на теми, видимо визуализирани от снимковия материал. Става дума за сексуалност, взаимно обгрижване, любов, в случая с двамата поднесени пред очите на целия свят.

"Беше ми трудно в началото, не знаех как да реагирам на определени ситуации във връзката, просто защото тя се случваше пред очите на всички. Все пак, настъпва момент, в който признаваш, че нещата са такива, каквито са, и ги приемаш. В началото дълго време се смущавах, не го целувах на публични места, например, защото не исках да е пред очите на хората. Но разбрах, че по този начин не е редно да стават нещата. Това криене не те защитава, то те прави по-уязвим, отнема от енергията ти. В края на краищата ние се обичаме и нямаме нищо за криене."

Разговорът върви и по линията женственост, семейно планиране, известност. Госпожа Бийбър е много ясна: "Преди много исках да имам деца максимално рано. Сега, вече омъжена, не усещам чак такава спешност. Аз съм амбициозно момиче с много планове. Ще дойде и детето, но не сега."

"Ние сме големи хора, независимо че мнозина ни възприемат все още като тийнейджъри, особено Джъстин. Но ние сме в брак, ние сме мъж и жена, които се чувстват удобно със своята сексуалност“, казва тя.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.