Следва

Тя се казва Pebble

Джъстин и Хейли Бийбър на корицата на Vogue Italy: "Обичаме се, толкова е просто"

My heart is where my wife is! 

Celebrities преди 3 години

26-годишният певец и 23-годишната модел, женени от година, позират пред обектива на Ели Расел Линец за чисто новата корица на италианския Vogue. Химията между двамата просто се стеле от кавъра - тя е в черна лъскава рокля, черен чорап и стилето, прегърнала красивото му тяло, облечено в татуси и елегантен панталон. Цялото това великолепие е разположено върху скъпи сатенени чаршафи. Надписът отстрани гласи My heart is where my wife is, цитат от германо-австралийския фотограф Хелмут Нютън, послужил за вдъхновение на проекта.

В кадрите Хейли носи Saint Laurent, подписа за модната къща е на Антъни Вакарело.

В обширното интервю, съпътстващо кадрите от вида "млади сме-влюбени сме-завиждайте", без нотката на агресия в последното, Хейли акцентира на теми, видимо визуализирани от снимковия материал. Става дума за сексуалност, взаимно обгрижване, любов, в случая с двамата поднесени пред очите на целия свят.

"Беше ми трудно в началото, не знаех как да реагирам на определени ситуации във връзката, просто защото тя се случваше пред очите на всички. Все пак, настъпва момент, в който признаваш, че нещата са такива, каквито са, и ги приемаш. В началото дълго време се смущавах, не го целувах на публични места, например, защото не исках да е пред очите на хората. Но разбрах, че по този начин не е редно да стават нещата. Това криене не те защитава, то те прави по-уязвим, отнема от енергията ти. В края на краищата ние се обичаме и нямаме нищо за криене."

Разговорът върви и по линията женственост, семейно планиране, известност. Госпожа Бийбър е много ясна: "Преди много исках да имам деца максимално рано. Сега, вече омъжена, не усещам чак такава спешност. Аз съм амбициозно момиче с много планове. Ще дойде и детето, но не сега."

"Ние сме големи хора, независимо че мнозина ни възприемат все още като тийнейджъри, особено Джъстин. Но ние сме в брак, ние сме мъж и жена, които се чувстват удобно със своята сексуалност“, казва тя.

Сладко е признанието на красивата Хейли, че съпругът й я предпочита естествена, тя пък му позволява да се облича и соанира както си иска, без абсолютно никакви изисквания.

"Той ме харесва натурална, без грим, с коса, все едно сега се събуждам... Аз пък му казвам да се води от инстинктите си. Никой от двамата не е зависим от другия. Идеалната среда да се самоизрази човек".

"В нашата връзка аз мисля, той чувства. Аз съм логичната, той - емоционалният. Той е художникът, аз съм мислителят. Винаги, когато решаваме някакъв проблем, впрягаме моя ум. Джъстин ми помага да изразявам чувствата си, аз го подкрепям да е по-аналитичен. Балансът между двама ни е такъв и в секса. Той е човекът, който ме кара да се чувствам жена - силна и секси." 

Проектът на колегите от Vogue идва една година след екстравагантната сватба на Джъстин и Хейли, за която подробно писахме, и две години след момента, в който двамата си размениха годежни пръстени.

“Посветеността на съпругата му Джун Нютън и тяхната творческа връзка бележи всички аспекти на творчеството на Хелмут Нютън", пишат към поста си в Инстаграм Vogue Italia. "За да почетем техния съюз, помолихме @HaileyBieber и @JustinBieber, една от най-иконичните двойки на съвремието, да бъдат протагонисти в нашата кавър стори." 

Смисълът от тази поредица кадри е да изтъкне празнуването на Жената от Мъжа. От нейния мъж. "Виждаме Джъстин Бийбър, моят съпруг, който поднася себе си пред олтара на моята женственост, възхвалявайки я... В социален аспект, мъжете са тези, които твърде дълго стоят на пиедестала. Време е нещата да се пренаредят.”

Междувременно, Джъстин потвърди, че ще пусне ново парче "скоро". 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.