Следва

Национален Розов ден в подкрепа на борбата с рака на гърдата

Тя се казва Pebble

Мишка, но мърка

All About Life преди 3 години

Имаме я отскоро, розовата ни красавица, дълга 10.5 сантиметра и широка точно 6. Допирът до дланта ни е нежен, изкусен и приятелски. Защото Pebble 350, новото бижу на Logitech, е при нас, за да се усетим приласкани, можещи и още по-нежни.

Светлорозовото бижу е като оазис в натрупания ни с архиви офис. Редакцията на един моден сайт е вечно пълна - с хора, с вещи, с хрумки. Гримьори, фризьори, модели, стилисти, гости, влизат и излизат от нашата обител непрестанно. Шумно е, хубаво е, забързано, безкрайно...

В този прелестно организиран хаос, това, за което мечтаехме, а нямахме, беше нова малка прилежна джаджа. С която бюрото става оазис, работната маса - остров на вдъхновение, а суматохата наоколо - приятна, макар и досадна подробност.

Logitech Pebble M350 е не просто компютърна мишка, тя е иновативна, удобна, изключително стилна, нежно оцветена. И тиха. Безкрайно тиха.

За разлика от първата компютърна мишка, миличката, само с един бутон и много едра (тя акомпанира на компютъра Apple Lisa през 1983 година, след като изобретателят й, Дъглас Енгълбърт я подарява на света в съвсем суров вид), Пебъл 350 е малко, удобно устройство, което прави живота ни по-хубав. Без кабели, с два бутона, лесно преносима и с отличен дизайн в няколко нежни като небе цвята, тя е глезлата на бюрото ни. Без която не правим и крачка.

Не ви убеждаваме да повторите челния ни опит, но ако го направите, ще усетите в първо лице, че с Logitech Pebble M350 всичко наоколо става елегантно, шик, безшумно. Тази мишка не клика, тя мърка в ръката. Тихите кликове и ултра-безшумното скролване са спокойствието и тишината в шумния ни ден, в пълния ни календар.

Защото всички, и ние самите, и всички, които обичаме, с които работим и с които създаваме, имат нужда от доза красота. И още една!

P.S. Пропуснахме ли безжичното свързване чрез Bluetooth® и малкия 2.4 GHz USB? Опс, просто метнахме бижуто в чантата, и тръгнахме за следващата среща. Приятен ден!

Очаквайте Giveaway изненада в нашия Instagram профил по-късно днес!

 

More from View Sofia

Прея, Мила Роберт и Рут Колева ще пеят на София Прайд 2023

All About Life преди 1 година

Прея, Мила Роберт и Рут Колева ще вземат участие в 16-ото издание на София Прайд. Трите изпълнителки ще излязат на сцената на София Прайд 2023 на 17-и юни пред паметника в Княжеската градина, където ще се проведе грандиозен концерт, който ще даде начало на протестното шествие из улиците на София.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.