Следва

Доза секс! Лени Кравиц, 56

Louis Vuitton Horizon Earphones

DEAL OF THE DAY

All About Life преди 3 години

Ти си музиката във ушите ни или по-скоро, ще бъдеш, ако осигурим в обозрим срок 1200 долара за чифт от чисто новите слушалки на луксозния бранд Louis Vuitton. Да, мъжки са, да, безжични са, и да от Върджил Абло са.

Последната тех-новост идва в кореспонденция с последната Spring/Summer 2021 колекция на модната къща, съответно аудио чудото е "облечено" в униформа с монограм с ярко неонов зелен цветен детайл. Продуктът е резултат от заиграването с базираната в Ню Йорк аудио компания Master & Dynamic и осигурява 30 часа качествен звук в ушите, отстраняване на всички странични шумове и свързаност с всички останали устройства, които имате на линия. Освен това са лесни за ползване, имат си и кейс за зареждане.

Като манифест на лукса в съвремието, поръчваме чифт Louis Vuitton Horizon Earphones "Black/Neon Green" на сайта на Louis Vuitton от 14 октомври, и във физическите магазина на бранда - от 16-ти октомври.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 17 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 17 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.