Следва

"Eмили в Париж" - клише след клише или неустимо красива фантазия? Може би и двете!

Доза секс! Лени Кравиц, 56

I wa-wa-want
What you wa-wa-want

Celebrities преди 3 години

Пее Риана, и продължава: 

Give it to me baby
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want
Na, na-ah и прочие.


Парчето е Rude Boy, нашият манифест към момъка, по който дишаме от диафрагмата днес. Откакто почна пандемията, Лени Кравиц (oh, God, Л-Е-Н-И  К-Р-А-В-И-Ц) живее на Бахамите.  Музикантът е имал намерение да се оттегли закратко, но предвид ситуацията, към този момент той пребивава сред екзотиката вече 5 и половина месеца. 

Което очевидно му се отразяв божествено. Екзотичен остров, покана от „Men’s Health“ за фотосесия, слънце, море и физика на нечовек, и хоп, народът полудя. 

Кравиц буквално бе удавен в море от комплименти за мускулестия си фит. Категорично е мнението на стотиците коментиращи в Twitter, че Лени изглежда точно 20 години по-млад. За протокола, това означава на 36. 

Лени е веган, при това отглежда храната си сам. „Много внимавам какво ям и внимателно се грижа за тялото си. Не ям в два посред нощ. Ако се събуда и съм гладен, пия вода, за да се напълни стомахът", разказва символът но всичко, което искаме да ни се случи в четвъртък, 9 октомври 2020-та, в интервюто. 

„Това е някакво вещерство. Лени не старее, вече 20 години“, „Как така този човек е на 56?“, „Вечна младост“... гласят част от постовете в Twitter: 

71-годишният Лайънел Ричи се пошегува с: „Надявам се, че ще изглеждам и аз така на неговата възраст". 

...  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.