Следва

Матов грим и дръзки погледи - Лучия Пика и визията й за Шанел

LA BIOSTHETIQUE Paris: съкровището в грижата за кожата ТОЗИ сезон

Хидратация, хидратация, хидратация! 

Face преди 3 години

Вторник е, навън вали, пишем за любов и мода (защото това умеем) и си говорим за козметика, за грим, за най-доброто-тази-есен, за красива кожа, до момента, в който разговорът някак едногласно окончава с "о, моята е толкова суха"... Само една от колегите мълчи над капучиното, лицето й сияе, кожата - гладка като перла, как?


Дългите летни месеци някои изкарахме в града, други - повече на плажа, но много горещото време, количествата мохито и айскафе, които изпихме, и многото десерти, които все някак се вмъкваха в следобедите ни, се отразиха на кожата на лицето (добре, че не и на фигурата). Оказа се, че миналата седмица, вместо да обядва с нас, колегата се поглезила в любимия ни козметичен салон на ъгъла... and it all makes sence now. 


Charmed by LA BIOSTHETIQUE Paris, мечтаната грим колекция


30 минути по-късно вече всички имаме час за същата терапия. Терапия за кожата след лятото - уморена, дехидратирана, пигментирана, различна.

Става дума за вълшебната Dermosthetique Hydro-Actif от La Biosthetique (повече за продуктите Hydro-Actif ТУК), защото, освен че виждаме резултата с очите си, обичаме La Biosthetique Paris отдавна. Луксозният бранд умее да чете мисли и да посреща бюти нужди, защото в годините на растежа си, на база задълбочени проучвания, създава идеалната процедура за post summer skin. Такава, която глези, храни, възражда и стимулира, която връща красотата, а с нея и увереността. Мястото е именно салон за красота Vogue Vision-Митко Дамов, продуктите на La Biosthetique Paris взимаме на място от всичките им локации в София (в х-л Хилтън, тел. 02/9634006, на пл. "Славейков" 1В, тел. 02/9862054 и на "Симеоновско шосе" 110) и Пловдив ( "Леонардо Да Винчи" 14) или поръчваме по куриер на телефоните. 

С няколкото предвидени от специалистите стъпки осигуряваме бууст от хидроактивни вещества, който запълва отвътре дефицита на хидратация. 5 стъпки, 90 минути и всичко, което искаме за кожата си в този момент от сезона. 

Терапията започва с почистване на лицето, шията и деколтето с клетъчноактивната хидратираща пяна Mousse Nettoyante. Меката кремообразна текстура съдържа почистващи оризови протеини и хидро-комплекс, подходящ дори за най-чувствителната кожа. Гримът и замърсяванията са отстранени, а кожата - съвършено чиста.

Следва тампониране с Tonique Hydratant: клетъчноактивен стимулиращ хидратиращ тоник, богат на минерали и хиалуронова киселина. Продуктът осигуряват енергия и хидратация, и значително подобрява усвояването на активните вещества от продуктите, които се нанасят след това. А ние определено искаме да получим максималното от тях. 

Трета стъпка е Isobios Gel, който прави кожата по-мека, еластична и гладка, защитава я от външни фактори и нормализира клетъчната защита. Винаги За една такава стъпка. 

Следва нанасяне на продуктът, който се очертава есенната ни любов: стягащият и активиращ клетките хиалуронов концентрат Concentré Hyaluronique. Той е такъв, какъвто е, благодарение на изобилието от хиалуронова киселина, подобрена с хидро-комплекс от клетъчноактивни вещества, извлечени от ябълки, зелени водорасли и бяла лупина. Дерматологичните тестове доказват до 78% по-хидратирана кожа само два часа след нанасянето на концентрата! 

Процедурата завършва с Traitment Hidratant: хидроактивна грижа за чист и стегнат контур на лицето, която съдържа екстракти от ябълка, овес, авокадо, водорасли и растения от солените езера. С него, да се пренесем на уютно място, да се радваме на есента, както на новата си кожа, е лесно и дълготрайно.  

Вместо финал, ето най-ценният съвет,  който експертите на La Biosthetique бяха така мили да ни доверят: говорейки за козметика, механизмът е като със стайлинга - стане ли студено, избираме нови текстури, грижовни продукти и различен подход, затова всяка есен, както вадим топли палта и любими боти и кашмир, трябва да пробваме нови, богати на активни съставки продукти и процедури, по-подхранващи и по-силни. Разбира се, според нуждите на кожата.  



#SPF: тристепенният ритуал за божествен тен на LA BIOSTHETIQUE Paris


Превъзходната серия на LA BIOSTHETIQUE Paris - HYDRO_ACTIF можем да купим от всеки един от салоните на Vogue Vision - Митко Дамов в страната или да поръчаме по телефон.

Препоръчваме горещо серията, защото РАБОТИ! Препоръчваме също и профилите на Vogue Vision - Митко Дамов и La BIOSTHETIQUE България в Инстаграм. 

Поглезете се, красотата е наоколо!

More Face