LA BIOSTHETIQUE Paris: съкровището в грижата за кожата ТОЗИ сезон

LA BIOSTHETIQUE Paris: съкровището в грижата за кожата ТОЗИ сезон

Хидратация, хидратация, хидратация! 

Вторник е, навън вали, пишем за любов и мода (защото това умеем) и си говорим за козметика, за грим, за най-доброто-тази-есен, за красива кожа, до момента, в който разговорът някак едногласно окончава с "о, моята е толкова суха"... Само една от колегите мълчи над капучиното, лицето й сияе, кожата - гладка като перла, как?


Дългите летни месеци някои изкарахме в града, други - повече на плажа, но много горещото време, количествата мохито и айскафе, които изпихме, и многото десерти, които все някак се вмъкваха в следобедите ни, се отразиха на кожата на лицето (добре, че не и на фигурата). Оказа се, че миналата седмица, вместо да обядва с нас, колегата се поглезила в любимия ни козметичен салон на ъгъла... and it all makes sence now. 


Charmed by LA BIOSTHETIQUE Paris, мечтаната грим колекция


30 минути по-късно вече всички имаме час за същата терапия. Терапия за кожата след лятото - уморена, дехидратирана, пигментирана, различна.

Става дума за вълшебната Dermosthetique Hydro-Actif от La Biosthetique (повече за продуктите Hydro-Actif ТУК), защото, освен че виждаме резултата с очите си, обичаме La Biosthetique Paris отдавна. Луксозният бранд умее да чете мисли и да посреща бюти нужди, защото в годините на растежа си, на база задълбочени проучвания, създава идеалната процедура за post summer skin. Такава, която глези, храни, възражда и стимулира, която връща красотата, а с нея и увереността. Мястото е именно салон за красота Vogue Vision-Митко Дамов, продуктите на La Biosthetique Paris взимаме на място от всичките им локации в София (в х-л Хилтън, тел. 02/9634006, на пл. "Славейков" 1В, тел. 02/9862054 и на "Симеоновско шосе" 110) и Пловдив ( "Леонардо Да Винчи" 14) или поръчваме по куриер на телефоните. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.