WIN IT: Kiehl's Customer Favourites
  •  

WIN IT: Kiehl's Customer Favourites

Win-win! 

Kiehl’s е американската марка за козметика, в която се кълнем. Лично ние, в Редакцията на View Sofa, използваме голяма част от гамата, с няколко много важни лични ФАВОРИТА, които припомняме тук: 


Why you gotta love Kiehl’s и най-добрите 6 продукта


През дългите десетилетия на съществуването си, Kiehl’s еволюира от симпатична малка дрогерия до еманация на понятието класическо-модерна бюти грижа, едновременно ефективна и луксозна, иновативна и автентична. Предлаганите продукти, освен сгушени в опаковки - little pleasures, са сред най-смисленото и грижовното нещо в козметиката на съвремието ни. Ползваме ги сутрин, през деня (да, и за слънцезащитния крем говорим), и вечер, и искаме и вие да ги ползвате, защото good skin is for all. 

В този прекрасен октомврийски понеделник ще споделим с двама от вас по един вълшебен комплект от бестселърите на марката, на стойност 220 лева. Какво има вътре? Избраното от Kiehl's Customer Favorites: Ultra Facial Cream (50ml), Creamy Eye Treatment with Avocado (14ml) и Midnight Recovery Concentrate (30ml). Кремът за лице е обогатен с гликопротеин и обещава 24-часова хидратация, околоочният е най-мощният и същевременно ефективен продукт за околоочната зона ever, а за серума просто нямаме думи - уханен и богат на лавандула, с неистово неустоима текстура, той е магия!

Ето и условията на giveaway-a (всъщност giveaway-те!) ни:

Играта ни съпровождат два поста - един във Facebook и един в Instagram - профилите ни.

--- Във FB харесайте страниците на View Sofia и Kiehl’s Bulgaria, а в Инста, освен нас, последвайте и @kiehls.bg
--- В коментар под постовете тагнете някой, с когото сте луди по Kiehl’s, и ни напишете защо искате да спечелите (ние предполагаме, но ще се радваме да си поговорим с вас).

Играта ни започва днес, 12.10.2020г., а късметлиите ще чуят имената си на 20.10.2020 г. Необходимо е да имате адрес в България, за да получите пратката надлежно. Нямаме търпение да се докоснете до Kiehl’s! Пожелаваме Късмет!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.