Следва

DiamondClean на Philips - Пробвайте, ще ни благодарите по-късно!

Ким Кардашян преведе 1 милион долара в помощ на Армения

"За нас няма граници, ние сме част от арменската нация"

Celebrities преди 3 години

Ким Кардашян пожертва 1 милион долара от личните си средства, като ги преведе на организацията Armenia Fund. Средствата имат за цел да подпомогнат мирните жители, пострадали в резултат от въоръжения конфликт в Нагорни Карабах, в това число обезпечаването им с храна, средства за живот и лекарства.

"Размислих се за моментната ситуация в Армения и Азербайджан, обсъдих я и с други хора, за да се ориентирам по-дълбоко за кризата, която не бива да допуснем. Мислите и молитвите ми са със смелите мъже, жени и деца там. Искам да напомня на всички, че независимо от разстоянието, което ни дели, ние не зависим от граници, защото сме един общ арменски народ", казва Ким в инстаграм.


Колко точно "струва" всяка от сестрите Кардашян


Припомняме, че сблъсъците в Нагорни Карабах между военните сили на Армения и Азербайджан започнаха на 27 септември, и въпреки договореното в Москва примирие, което трябваше да влезе в сила от 10 октомври, то все още не е факт. Елтън Джон също реагира в инстаграм на случващото се в двете страни. Налице е мобилизация, населението е в паника, предстои да се надяваме, че до дни нещата ще се успокоят. И браво на Ким!

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.