Следва

По дупе: каталозите с новите колекции на марките бельо

Jil Sander, Spring 2021 READY-TO-WEAR

Spring 2021

Runway преди 3 години

Jil Sander не направи ревю на Седмицата на модата в Милано, както бе обичайно досега. Новата си колекция креативните директори Люси и Лук Мейер представиха във видео формат по IGTV.

Работата им изобилства от плисирани рокли с чист силует, вталени шлифери и множество костюми: от модели от строг сив туид до почти неносими ансамбли от коприна. Акцентите в колекцията са подчертани с помощта на едри копчета, върви навсякъде, големи джобове, най-разнообразни яки и украшения от черна кожа на шията. Тренчовете и пелерините са пристегнати в кръста със сплетени кожени колани, увити по няколко пъти около талията, като често на колана е прикрепена и чанта.

Сред обувките откриваме повече от интересни екземпляри - сандали с дебели каишки на нисък тънък ток и такива, за които можеш да сбъркаш, че са маратонки, както и ботуши с квадратен нос в разнообразни цветове, плюс вариации на тема рибарски сандали.

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.