Следва

Дева Касел, хубавото дете на Моника и Венсан, изгря на корица

DiamondClean на Philips - Пробвайте, ще ни благодарите по-късно!

НАЙ-ДОБРАТА* четка за зъби, освен най-красивата  

Health преди 3 години

Изпробвахме четката Philips Sonicare DiamondClean, по препоръка на нашия стоматолог - д-р Панов от клиника Panov Dental, и за наша изненада, тя мигновено се превърна в любимото ни притежание. Казваме „за изненада“, защото четката за зъби е най-нужният, но понякога много скучен инструмент за дентална грижа, от който не очакваме луксозно усещане или специални екстри.



Случаят с Philips Sonicare обаче е различен! Това е четката за зъби от бъдещето, само че СЕГА!

Марката предлага пет серии, отговарящи на разнообраието от потребности на потребителите – DiamondClean, ProtectiveClean, EasyClean, Let’s Srat, DailyClean. Всички те имат екстри като таймер, насърчаващ за 2 пълни минути изполване (препоръчва се от всички специалисти) и програма EasyStart, за да свикнете лесно и плавно с използването им.

EasyClean е с най-достъпна цена (119лв.**). ProtectiveClean вариантът е с вграден сензор за натиск, удобен калъф за пътуване и BrushSync технология, която напомня на разсеяните да сменят главата на четката, когато настъпи моментът.


 
Диамантът в короната на Philips e елегантната красивица DiamondClean Smart (HX9924/47), която нашият лекар определя като най-добрата електрическа четка на пазара в момента. Разполага с цели 5 режима на работа - почистване, избелване, грижа за венците, дълбоко почистване и грижа за езика. Всеки режим има три нива на интензивност, които регулираме, вкл. по време на ползване.


Д-р Павел Панов за продуктите, които гарантирано правят усмивката ни "холивудскa"


 

Какво я прави номер 1? Това, че вместо да се върти като традиционна електрическа четка, главата на DiamondClean работи на висока честота, генерирайки звукови вибрации, които изтласкват течността между зъбите. Динамичното почистващо действие създава милиони микроскопични мехурчета. При контакта със зъбите и венците, те се разпукват и освобождават кислород, който прониква в междузъбните пространства, където са бактериите, които не само влошават състоянието на зъбите и венеца, но могат да се разпространят и в тялото ни, компрометирайки здравето на сърцето.

Здравето на зъбите ни, разбира се, е от първостепенна важност, но трябва да признаем, че аксесоарите към DiamondClean наистина печелят сърцa. Получаваме 4 сменяеми глави, вкл. една специално за езика, което оценяваме високо, защото лошият дъх НЕ е cute. 

Радваме се и на луксозния калъф, в който поставяме четката, докато пътуваме, а вместо да сменяме батерии на няколко седмици, Philips DiamondClean има зареждаща сe s USB стъклена чаша (прекрасна, ползваме я и за водата за изплакване), която стои на плота в банята.  

Детайлите са тези, които превръщат иначе „скучната“ хигиенна рутина в приятен и луксозен ритуал. Падайки си по технологиите ни харесва и възможността този модел на Philips Sonicare да се сдвоява с приложение, което следи денталната ни рутина. Четката за зъби има вградени smart сензори, които приятелски съобщават дали четкаме твърде силно или прекалено леко, дали пропускаме петна или имаме проблемни зони, които изискват повече внимание. Информира ни и колко време остава до смяна на главата на четката. Приложението напомня и да ползваме конец.

Абсолютният Supermen на четките! След лично ползване сме убедени, че инвестицията в SoniCare си заслужава, защото спестява много в дългосрочен план. А от нашия опит се сещаме за още един плюс - комплиментите на отсрещния пол за брилянтната усмивка.
  

За още безценни съвети относно поддръжката на красиви зъби и прелестна усмивка  записваме час за преглед в премиум денталната практика Panov Dental. Усмихни се ли казахме? Успех! 

*Според Д-р Панов, стоматолог в Panov Dental
**Препоръчителна цена

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 6 дни

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.