Следва

ТенденцииТе: Есен/Зима 20/21

По дупе: каталозите с новите колекции на марките бельо

Когато Топлофикация София ни пусне парното, ще носим това 

All fashion преди 3 години

Agent Provocateur, Intimissimi, Incanto и останалите бельо-брандове, които рядко ни подвеждат с продукцията си, показаха новите си Есен/Зима 2020 каталози. Ясно е, че положението е секси, като на разположение на нас, жените, които обожаваме красиви долни дрехи, са от умопомрачително настръхващи комплекти, другото име на флирт, през по-ежедневни, неангажиращи бикини и сутиени, до чорапи и чорапогащи, без които от 22 октомври натам почти няма как. 

Кой какво показа и предлага, следва >>> 

1.Agent Provocateur

Agent Provocateur именува кампанията си #FearlessFeminity - химн за безстрашната съвременна женственост в цялата й красота. Съответно женствеността днес е понятие, подобно на калейдоскоп - тя е мноколика и невероятно пъстра. Героините на бельо-историята умеят чудесно да се надсмиват над обстоятелствата, да откриват чувственост и в най-простите предмети, да се възторгват от малките удоволствие и приключения, с които е пълно ежедневието ни. "Искахме да уловим "агента провокатор" у всяка жена", коментира Сара Шотън, креативен директор на Agent Provocateur.

Героини в лукбука са пет различни жени: готвачката и автор на кулинарни книги Джици Ерскин,  джаз-рап звездата IAMDDB, мотоциклетистката Доминика Грнова, моделът Жасмин Азия и художничката, инструктор по йога и режисьор Бреана Бокс.
Взимаме по нещо оттук

2.Intimissimi
В центъра на вниманието в новия лукбук на есенно-зимната колекция са не известните модели, а самото долно бельо - истинската звезда в кампанията. В колекцията има доста лаконични варианти, за любителките на класиката, има и модели с контрастни детайли и дантела. Всяка жена знае сама за себе си как най-добре да подчертае силата и красотата си, ние само подпомагаме начина, по който жените изразяват тези си качества, своята женственост. "Защото всяка жена е прекрасна по свай начин", убедени са от бранда. 

3.Hunkemöller
Есенният homemade-лукбук на Hunkemöller е дело на посланичките на бранда - фотографката  Вивиан Хорн и моделът Елин ван Хастерен, които го подготвят, без да напускат апартамента на Вивиан в Амстердам. Сменяйки се една друга и глезейки се пред камерата, двете приятелки мерят новата колекция от меки безшевни сутиени с ефект "втора кожа", идеални точно за носене у дома. 

4.Calzedonia
В новата колекция на марката откриваме тънък, прозирен чорапогащник в черно, деликатно украсен с пчелни кутийки с велурен ефект, отделно от свръхромантичен подобен модел, увенчан с надписи "обичам те" на различни езици, и за финиш - любимият от минали сезони чорап с черна стрелка по средата на крака отзад. И все пак, звездата в новата колекция е дантеленият гащеризон. 

Още два модела, които не бива да подминем от италианците са тесния клин с детайл от екокожа и долнището от подобна материя с панделки около глезена. Изобилието от чорапи е традиционно грандиозно. 

5. Incanto
Най-фината дантела обрамчва класическите бра модели с акценти във фуксия и мента. Новата колекция е супер богата, в нея си откриваме за всекиго по нещо - ако ви е сексуално - има, ако ви е сдържано и лаконично - пак има. Пазаруваме италиански дантели оттук, с доставка до София. 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.