Какво ново: първата рекламна кампания на Фелипе Оливейра Баптиста за KENZO

Какво ново: първата рекламна кампания на Фелипе Оливейра Баптиста за KENZO

He left no time to regret 

Изначалната идея на новия креативен директор на KENZO Фелипе Оливейра Баптиста за тази първа негова рекламна кампания за бранда е да представи едно фотографско пътешествие из Азорските острови. Фотограф е предвиден да бъде Глен Лъчфорд, стилист - Джейн Хау.

Само че се появява неочакваният момент с пандемията и всички планове рухват. "Кога пак ще пътуваме? Кога пак ще бъдем заедно?", са висящите във въздуха въпроси без отговор. Затова и на екипа на KENZO се налага да се откаже от първоначалната идея и да измисли нещо ново. 


Кой е новият на Kenzo?


Глен Лъчфорд остава ангажиран, което парви възможно в крайна сметка да видим тези силно въздействащи кадри. Концепцията е различна, разбира се, става дума за "дистанционна фотография". За целта дизайнерът на марката избира снимки от фотографския архив на Лъчфорд, след което дрехите на KENZO отпрашват към Ню Йорк и Лос Анджелис, където Глен снима моделите в същата поза и при същата светлина, както на винтидж фотографиите си. Този път обаче протагонист е модата на KENZO от актуалната колекция - Есен/Зима 2020/2021. Изборът на кадрите и облеклото е базиран на идеята да се предаде духът на колекцията Going Places, въплащение на младост, свобода, движение и силно подчертаната идея за това, че стилът на KENZO е извън времето. 

We love: Kenzo и Vans с нова съвместна колекция

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.