Следва

Колко струва електрическият автомобил и защо да си го причиним

Лъки Блу Смит стана татко пак

22-годишният манекен, наистина великолепен екземпляр, Лъки Блу Смит и 24-годишната му съпруга Нара Пелман станаха родители

Celebrities преди 3 години

Новороденото им момиченце се казва Рамбл Хъни (Rumble Honey). Младите мама и татко, симпатични, развълнувани и леко уморени, споделиха първите снимки с бебенцето в инстаграм.

Хъни се ражда на 7 октомври, макар че радостната вест стига до хората извън семейството няколко дни по-късно.

"Мъничкият ни ангел", пише под фотото Нара.

За бременността на мама Нара, Лъки Блу съобщи през май, като публикува видео, в което държи снимка от видеозон. Това е втора негова рожба, припомняме, че преди три години моделът се сдоби с първа щерка - Гравити, плод на любовта му с 29-годишната модел Сторми Бри.


Сторми Бри, Лъки Блу Смит и Гравити, 2018г.

Лъки Блу Смит и Нара Пелман се ожениха през февруари тази година, като събитието, естествено, бе плажно - в Калифорния. За връзката им се разбра малко преди това - през ноември 2019-та, само месец по-късно се заговори за годеж, след като възлюбената на русото модно чудо показа в мрежите брилянтния пръстен на безименния пръст на лявата си ръка.


Лъки и Нара на сватбата си, Февруари 2020г.

По-голямата си дъщеря, Смит възпитава съвместно с майка й, макар че витаят подозрения, че не е достатъчно активен родител, поне що се отнася до споделянето на общи моменти с детето в социалките. Моделът отговаря на критиките достойно: "с времето разбрах, че дъщеря ми сама трябва да реши иска ли да се появява в блога на баща си или не.


Лъки и Гравити

Преди пусках нейни снимки, но реших, че в това няма никакъв смисъл, а и решението трябва да е нейно", споделя Лъки в интервю.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.