Следва

What the hell! Маникюр като от 3000-та година

K-beauty превзема будоара ни - всичко за голямото събитие в София

Най-важното beauty-задължение на образцовата корейка е фанатичната грижа за кожата, всеки ден, без прекъсване, без предаване...

Face преди 3 години

Ако се питате как група корейски козметични производители, обединени под бранда K-beauty, изместват от сърцето на потребителите по цял свят легендарни марки от Европа и САЩ, оценявани на стотици милиони долари, значи трябва да посетите изложението Korea Beauty Week, което гостува под покрива на мол „Сердика“ от 29 октомври до 1 ноември т.г. 



Там лично ще се докоснете до новите тенденции сред водещите корейски козметични линии и ще закупите продуктите, които най-добре пасват на натюрела и нуждите ви директно на място.



Освен това ще откриете как вместо да прикривате несъвършенствата с безброй помади от арсенала на декоративната козметика (както от години проповядва западната школа в грима), сте в състояние да атакувате директно в целта петната, акнеичната кожа, фините линии, липсата на блясък и тонус. Водещи дерматолози и мейк-ъп звезди уверяват, че тайната на прословутия „Номер на корейката“ е именно превантивният и лечебен подход. Който е логично продължение на холистичната гледна точка към здравето и красотата, практикувана хилядолетия в Далечния Изток. И обяснение защо жените от тези географски ширини се радват на почти вечна младост, а свежестта на кожата им привлича магнетично всички ни. 



Мистична Корея ни учи, че красивата кожа е свидетелство на първо място за здраве и благополучие. Ето защо при първи признаци за нарушение в баланса, на помощ идват почти магическите съставки от корейската фармакопея като екстракт от слуз на охлюви, няколко вида женшен, извлеци от чудодейни билки, и всичко това добито по максимално екологични и автентични способи като фервентация и екстракция. И това не е всичко. Чудодейните продукти на K-beauty стигат до българските си почитатели на атрактивни цени и в естетски оформени опаковки, съчетаващи източния минимализъм, прецизност към детайла и ярък, запомнящ се дизайн.


От уста на уста до световния пазар... Рецептата на Kbeauty


Определено имате основателна причина да отделите няколко часа в дните от 29 до 1 октомври за да се запознаете tette-a-tette с козметиката на MISSHA, Cettua, Kundal, Bio-Care, I'm Nature, Benton, d'Alba, Klairs, By Wishtrend, Purito, Skin Watchers, Doori, Chamos, Tisha AC7, SNP, Rexri, Thesera, Elmolu, Ribe Skin, Deoproce, Queenfei, Secret Key и Isntree. LG България пък ще покажат иновациите в електрониката и уредите за дома.


K-beauty: 10-те стъпки за божествена кожа на момичета от Корея


А за най-смелите дами и господа, които не се боят да погледтат истината в очите, представителите на InBody ще правят сегментно измерване на телесния състав, за да научиге процентното съотношение на мазнини, мускули, костна плътност и вода в тялото. Така ще разберете защо дами с наглед перфектни форми заковават кантара на 65 кг., а вие отчаяно опитвате да свалите 3 от на пръв поглед идеалните 52 кг.


„К” като K-beauty красота


За всеки направил покупка на корейска козметика ще има и подарък - предпазна маска за лице.   

KOREA Beauty Week, организирана от КОТРА (Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите), е в Сердика Център на бул. "Ситняково" 48, ет -1, всеки от посочените 4 дни, от 10 сутринта до 8 привечер.

What’s all the fuss about, задължително сме там! 

 

 

 

More Face