Следва

We love: Acne Studios, за Хората и Кучетата

Lunchtime shopping: на ЕСЕН (с песен) с придобивки от 15 до 199 лева

Бързи, смели, евтини

Shopping преди 3 години

Чао, лято, здравей, есен. Към третата декада на октомври силно усещаме колко по-хладни са вечерите, сутрините, пък и частта между тях. И все пак, точно този отрязък от годината - златната есен, е едно от най-хубавите времена през годината. Символизира баланса между сезоните и ни прави някак щастливи, с последните топли лъчи и все още предпазлив вятър. Именно това така объркано, но и балансирано време е вдъхновението за lunchtime shopping-а ни днес. 

Следват 25 артикула, които задължително купуваме до края на октомври, защото са семпли, навременни, сладки, есенно сгряващи и секси. 

1. Дълга плетена жилетка


49,95лв

Не само, че е задължителен артикул за есента, тази жилетка ставаа както за разходка в парка, така и за работа (защото се съчетава с дълги прави панталони, дори и да не ни се вярва).

2. Пуловер с буфан ръкав


35,95лв

През есента ще си припомним модата от 80-те. Всички сме чували, а някои дори и носили онези така странни „бухнали“ ръкави, по-известни като буфан. 40-години по-късно те отново са тук, а ние знаем, че стоят много секси, стига да искаме.


ТенденцииТе: Есен/Зима 20/21


3. Черно секси бюстие


43лв

Преди да си кажете, че е прекалено лятно, нашето предложение е да го сложите под следващия артикул и да го носите в съчетание с дълги дънки с висока талия.

4. Яке от деним с подплата


89,95лв

С него усещането за топлина е гарантирано. Именно заради пухкавата подплата мислим, че няма нужда да слагате пуловер или блуза с дълъг ръкав, все пак слънцето все още успява да ни стопли достатъчно.

5. Дънки с широк крачол


59,95лв

Трябва да кажем стоп на тесните дънки и да приветстваме свободните крачоли, пък и казахме, че тази есен ще носим дрехи с полъх от минали години.

6. Кожени боти с верига


159лв

Няма как да не споменем поредната есенна тенденция - вериги. Мислим, че са толкова „тренди“ заради положението, в което е света, все пак близо 3 месеца бяхме заключени по домовете си, а кой не обича да се бунтува... 

7. Черни loafers с верига


49,95лв

Още един артикул с верига. Какво по-есенно от едни прекрасни кожени loafers, не само че стават за всякакви панталони и дънки, но си ги представяме и с рокли и поли във всякаква дължина.

8. Кожени бермуди до коляното


39,95лв

Май няма нужда да ги представяме, трябва просто да си вземем и да оставим слънцето да стопли голата част от краката ни.

9. Къс блейзър


59,95лв

Блейзърите са най-есенната връхна дреха, и ако досега сме свикнали да имаме поне по един в гардероба си с дължина до кръста или малко под дупето, тази година е годината на късите такива. Не само, че са тотален хит, но показват още една своя елегантна страна.

10. Шапка идиотка


25,95лв

Казваме да! на шапките идиотки през цялата година, но след като есента ще носим много повече аксесоари, няма как да не споделим с вас тази двулицева „идиотка“ с щамповани дракони.

11. Рокля-риза с дълъг ръкав


79,95лв

Въпреки че обичаме да се обличаме повечко през есента, не трябва да забравяме да показваме женствения си силует, например чрез тази блестяща и нежна рокля-риза. И тя напомня на 80-те със своите леко обемни дълги ръкави, а и този purple нюанс е Нещото.

12. Колан с калъф за червило


15,95лв

На това му казваме убийствено предложение. Без червило не се излиза, а кой обича да си рови в чантата и накрая да се окаже, че е извадил всичко, но не и него. Благодарни сме за тази гениална идея.

13. Рокля с драперия


79,95лв

Приготвили сме още няколко есенни средно-дълги рокли. Драперията също е категорична тенденция, която ще виждаме цяла есен, а червеното е вечният цвят. Тази рокля ги съчетава брилятно - не пропускаме. 

14. Риза от сатен


27,55лв

Тази къса риза от сатен е повече от уникална. Представете си приятното докосване на сатена до кожата, как да не поискате да я имате? 

15. Сатенен панталон


45,95лв

Той е в комплект със сатенената риза, но винаги може да го съчетаете с късия блейзър и пуловера с буфан ръкави. По-лесно е проста да кажем, че наистина имате нужда от него. 

16. Кожени боти


199лв

Още една тенденция за тази есен са животинските десени, а тези боти са скандални, т.е. не можем да пропуснем. Буквално могат да се носят с всичко.

17. Бюстие с тигров десен


29,95лв

Това е последната по-лятна дреха, макар че бюстиетата са като „идиотките“, просто можем да ги носим през цялата година. Избрахме точно това отново заради „тренди“ тигровата шарка.

18. Кожено яке


79,95лв

Това кожено бухнало яке е много подходящо за по-студените есенни дни и нощи. А след като видяхме, че този сезон ще носим много „кожа“, не остава вариант да го оставим "непридобито". 

19. Кожена чанта за рамо


25,95лв

Споменахме кожата и червеното и тази чанта си дойде точно на мястото. Не само, че крещи сексапил, тя е достатъчно елегантна да я съчетаем с тоалет, подходящ за изискана вечеря.

20. Мини пола с ресни


59,95лв

Няма как да ни е студено с нея, защото е направено от мек велур. Ресните са последната тенденция за идващия сезон, а тази пола е създадена за танци и вдъхновяващи истории.

21. Спортно яке за всеки ден


59,95лв

2020 е годината, в която превърнахме спортните дрехи в официални. Това спортно яке casadora е подходящо за всеки ден и за съчетание с рокля, пола и дори елегантен панталон.

22. Риза на каре 


69,95лв

Ако си представим квадратен десен, най-често в съзнанието ни се поява риза в различни разцветки. Тази е малко по-различна, тя е в бежов цвят, но е и oversized, тоест си е представяме като тоталното горнище за дните, в които не ни се носи яке.

23. Класически есенен шлифер


140лв

Не може в гардероба ни да няма класически шлифер. Този е в много по-светъл нюанс и го препоръчваме на всяка цена.

24. Есенни боти


89,95лв

Есента носи със себе си много дъждове и често се колебаем какви обувки да изберем. Тези ластични боти ще ви предпазят от намокряне, а и са напълно подходящи за офис стила ни, освен за ежедневния. 

25. Винтидж шлифер


159лв

Помним, че майките ни имаха подобни и винаги се чудехме дали ще си намеря и ние някога подобно прелестно нещо. Не само, че напомня късните 80-те, той връща към онези години, когато кожата беше символ на сексапил и класа.

More Shopping