Lunchtime shopping: на ЕСЕН (с песен) с придобивки от 15 до 199 лева

Lunchtime shopping: на ЕСЕН (с песен) с придобивки от 15 до 199 лева

Бързи, смели, евтини

Чао, лято, здравей, есен. Към третата декада на октомври силно усещаме колко по-хладни са вечерите, сутрините, пък и частта между тях. И все пак, точно този отрязък от годината - златната есен, е едно от най-хубавите времена през годината. Символизира баланса между сезоните и ни прави някак щастливи, с последните топли лъчи и все още предпазлив вятър. Именно това така объркано, но и балансирано време е вдъхновението за lunchtime shopping-а ни днес. 

Следват 25 артикула, които задължително купуваме до края на октомври, защото са семпли, навременни, сладки, есенно сгряващи и секси. 

1. Дълга плетена жилетка


49,95лв

Не само, че е задължителен артикул за есента, тази жилетка ставаа както за разходка в парка, така и за работа (защото се съчетава с дълги прави панталони, дори и да не ни се вярва).

2. Пуловер с буфан ръкав


35,95лв

През есента ще си припомним модата от 80-те. Всички сме чували, а някои дори и носили онези така странни „бухнали“ ръкави, по-известни като буфан. 40-години по-късно те отново са тук, а ние знаем, че стоят много секси, стига да искаме.


ТенденцииТе: Есен/Зима 20/21


3. Черно секси бюстие


43лв

Преди да си кажете, че е прекалено лятно, нашето предложение е да го сложите под следващия артикул и да го носите в съчетание с дълги дънки с висока талия.

4. Яке от деним с подплата

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.