Следва

Австралийски огън: Пожарникарите пак се съблякоха за горещия календар

Черната Луна е тази вечер: какво ни очаква по зодии

Новолунието във Везни ще ви провокира да откриете баланс и да пренаредите приоритетите си

Astro преди 3 години

В живота често се появяват моменти, в които всичко си идва на мястото, а настоящият е точно такъв. През октомври се случват най-различни призрачни събития, а новолунието, което ще изгрее на 16-ти, също е сред тях. То се появява точно в средата между двете пълнолуния за месеца, които и без това се свързват със силна кармична енергия. Сега със сигурност искате да разберете как Луната ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Когато в един месец има две новолуния, второто се нарича Черна Луна. През октомври то преминава под дипломатичния и социален знак на Везни, който най-често предоставя хармоничен шанс за ново начало в любовта и кариерното развитие, но в същото време внася резки и необратими промени, на които можете да станете подвластни. За да овладеете цялата тази лунна бъркотия, най-добре е да откриете най-прекия път към спокойствието и установяването на хармония. В момента трябва да избягвате агресивните хора и да стоите далеч от конфликти, тъй като последствията могат да бъдат фатални.

Овен

За представителите на Овен новолунието има добри и лоши новини. Ето ги лошите: тъй като в момента Марс е ретрограден във вашия знак, Черната Луна ще му се противопостави, а това може да доведе до проблеми във взаимоотношенията с любимия човек. За вас ще бъде трудно да си мълчите, но внимавайте с думите, тъй като няма да съумявате да си мерите приказките. Добрата новина е, че можете да използвате вашата импулсивност, за да внесете положителни промени в партньорствата си. Сексуалното напрежение ще бъде високо, но също толкова силна ще е и мотивацията ви за сближаване. Опитайте се да откриете баланса.

Телец

Благодарение на Черната Луна ще успеете да внесете ред в графика си. Избягвате да запълвате календара си с досадни задължения и се постарайте да пренаредите приоритетите си. За вас в момента е нормално да се чувствате нетърпеливи и да искате да покажете, че сте способни да се справите с всичко, но не забравяйте, че психичното ви здраве е на първо място. Не се съгласявайте на всяко предложение и изпълнявайте единствено важните проекти.

Близнаци

Новолунието ви предоставя звездната възможност да посадите семената на ново творческо занимание, което след време да разцъфне под формата на огромен успех са вас. Ако сте готови да преодолеете всички препятствия по пътя, животът ви ще се изпълни с радост и заслужени възнаграждения. Дайте шанс на вашата артистична страна да изгрее и да ви зареди с енергия, която да използвате за развитието си.

Рак

Трудно ще контролирате емоциите си по време на новолунието. Не се оставяйте на чувствата да ви завладеят и да диктуват решенията ви. Луната ще повика стари спомени, които може да ви подтикнат към необмислени действия. Най-добре използвайте предстоящия уикенд, за да си останете вкъщи и да се отдадете на себе си. През този период отношенията с близките ви хора ще са стабилни и контактите с тях ще ви се отразят добре. Наградете се с вкусна храна.

Лъв

В последно време социалните ви контакти са много по-активни от обикновено, а сега е най-благоприятният период за изглаждане на проблеми в комуникацията с хора от обкръжението ви. Преразгледайте ежедневните си задължения и планирани срещи и преценете как да ги направите по-хармонични.

Дева

За вас е периодът е идеален за фокусиране върху финансите. Откажете се от лошите си навици и се освободете от всички страхове, свързани с работната сфера. Време е да изкарате на преден план своя стремеж към финансова свобода, а Черната Луна единствено ще ви навигира, за да ви помогне безпроблемно да постигнете целите си. Сега можете да откриете своята увереност и да отстоявате идеите си.

Везни

Новолунието през октомври е във вашия знак, Везни, а това означава че ви се предоставя възможност да прегърнете красиво и балансирано ново начало за себе си. Бъдете нащрек, тъй като лунната енергия може да засили драматичните събития в живота ви и да накара някои хора да се обърнат срещу вас. Приемете ситуацията такава, каквато е и се постарайте да запазите мира в душата си. Съумеете ли да се справите с това, ще еволюирате в нова и по-мощна версия на себе си.

Скорпион

Понякога след най-опустошителните бури изгрява най-ярката дъга. За вас това новолуние ще бъде повратна точка във всички сфери на живота. Сега имате най-голям шанс да срещнете голямата си любов или да заздравите отношенията с партньора си, ако сте обвързани. В работата успехите ще се случват един след друг, а от вас се изисква единствено да сте постоянни и упорити.

Стрелец

Едва ли до края на годината ще се появи по-добра възможност да развиете социалните си контакти и да се заявите като лидер. Възможно е да изпитвате известно напрежение в сферата на любовта и финансите, но благодарение на новолунието ще разберете, че разочарованията ще ви подтикнат към вземане на смислени решения. Обградете се с близки приятели и обсъдете с тях по-важните въпроси, а те ще бъдат изненадани от промяната, към която можете да ги насочите.

Козирог

В последно време във фокуса ви се намира амбицията за кариерно развитие. Сега имате възможност да постигнете нещо ново и различно, но преди това ще трябва да преодолеете някои трудности. Вътрешното ви Аз в момента е под напрежение и ви кара да направите преоценка на ролята си в обществото. Ако успеете да постигнете хармония между вътрешния и външния свят, ще ви бъде по-лесно да си проправите път при постигането на професионалните цели.

Водолей

Мощната енергия на Черната Луна ще предизвика промени в начина, по който гледате на света. Напрежението около вас не спира да расте, а проблемите се натрупват и това може да ви накара да избухнете заради душевния дисбаланс. Опитайте се да намерите обективен подход към справянето с трудностите и ще видите как мнението ви ще се промени и ще добиете нова представа за себе си.

Риби

Ако досега сте плували в океан от своите чувства, новолунието ще ви даде възможност да се гмурнете в дълбините на своите желания. Трябва да поставите ясни граници около зоната си на комфорт и да унищожите табутата. Не се оставяйте на хаоса да ви превземе и прегърнете новите възможности, които ви се предоставят. Така ще станете по-силни и ще преборите своята уязвимост.
 

More Astro