Следва

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: Maxi Рамене

13-те най-стилни злодейки в историята на Холивуд

Зловещо красиви жени 

All fashion преди 3 години

В историята на Холивуд има много великолепни злодейски героини. В киното всички те са обединени от три характеристики: ярък външен вид, стилен гардероб и остроумие. В очакване на новия филм на Робърт Земекис "Вещиците“ с Ан Хатауей и в навечерието на Хелоуин, припомняме най-ярките злодеи в световното кино.

Шарън Стоун, "Първичен инстинкт"

Къса бяла рокля, стилетни токчета и фирмена поза - благодарение на тази съвкупност Катрин Трамел остава в историята като една от най-съблазнителните фатални жени в света на киното.

Голди Хоун, "Смъртта й прилича"

Твърди се, че отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено, а Хелън Шарп (Голди Хоун) чака седем години, за да отмъсти на съперничката си, изиграна от Мерил Стрийп. Отварата, обещаваща вечна младост, луксозни вечерни рокли и искрящо остроумие не е филм, а произведение на изкуството.

Анджелика Хюстън, "Вещиците" (1990г.)

Висшата вещица, изиграна от Анджелика Хюстън, има едно от най-зловещите изражения в съвременното кино, но е и горда собственичка на един от най-завидните гардероби в кинематографията въобще.

Джоди Комър, "Убивайки Ийв"

Ролята на обсебената от модата убийца Виланел е началото на кариерата на актрисата Джоди Комър.

Сара Полсън, "Сестра Рачид"

Актрисата Луис Флечър печели Оскар за ролята си на потискащата медицинска сестра Милдред Рачид във филма от 1975 г. "Полет над кукувиче гнездо“. Новият сериал на Netflix "Sister Ratched" разказва за садистката като все още млада жена. Играе невероятната Сара Полсън. Историята за нейния произход се представя като възможността "да видиш жена, преди тя да се превърне в чудовище“.

Марго Роби, "Отряд самоубийци"

Красива трансформация на актрисата Марго Роби като Харли Куин в "Отряд самоубийци“. Образът, който извайва Марго, е запомнящ се, ексцентричен и очарователен: кой не би харесал злодей с платинени пигтейли с розови нишки, червено червило със запазена марка и нечовешко оръжие в ръка - бейзболна бухалка.

Анджелина Джоли, "Господарка на злото"

"Господарка на злото" на Дисни разказва така известната история на Злата кралица от Спящата красавица, а Джоли се появява в една от най-страховитите си роли до момента. И очите й, и скулите й още ни будят нощем. 

Грейс Джоунс, "Изглед към долината на смъртта"

С елегантен гардероб и съвършено лице, певицата Грейс Джоунс беше и остава една от най-стилните жени на Бонд.

Натали Портман, "Черен лебед"

Когато героинята на филма "Черен лебед" - Нина, губи контрол над реалността, тя се превръща в най-опасната и коварна балерина на всички времена.

Дарил Хана, "Убий Бил"

Тя може лесно да отрови враговете си, без да трепне, и то в перфектно изгладена униформа на медицинска сестра.

Глен Клоуз, "101 далматинци"

Круела де Вил може да се държи като въплъщение на злото, но в същото време изглежда зашеметяващо. Една от най-добрите роли на актрисата Глен Клоуз.

Деми Мур, "Ангелите на Чарли: Газ до дупка"

Мур изиграва Медисън Лий, бившият ангел на Чарли, който преминава към тъмната страна. Във филма тя се бие с известното трио от ангелите на Чарли, размахвайки златен пистолет. Често гола... почти. 

Ума Търман, "Батман и Робин"

Целувката с отрова е любимото оръжие на Отровната Айви - нищо чудно, че толкова много врагове попадат под заклинанието й.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.