Следва

Сияещият вид на Меган Маркъл в новия семеен портрет с Хари струва малко над 382 хиляди долара

Бионсе и Ники Минаж-майки/приятелки

Добре дошла в майчинството, Ники!

Celebrities преди 3 години

Какво ли е да си благословен от самата Бионсе?! Е, можем да попитаме бебето на Ники Минаж след няколко години. Рапърката е чисто нова майка, ражда своя син на 30 септември тази година, като още чакаме да научим името му. Хип-хоп певицата сподели за рожбата си в социалните медии съвсем наскоро, като сподели поредица от сладки съобщения, които е получила от известни личности, включително кралица Бей.


 Първа рожба и за Ники Минаж


 

Тя публикува първото си лично изявление след раждането и благодари за цялата любов, която е получила: “Благодаря на Бионсе, Ким и Кание, Рикардо Тиши, Уини, Карол и всички останали, които ни изпратиха добри пожелания. Това означава всичко за мен. Толкова съм благодарна и влюбена в сина си. Лудо влюбена. Любимото ми момче в целия огромен свят.“

Ах, колко сладко! Изглежда, че Бионсе е изпратила на сина на Ники Минаж плюшено мече и кой знае колко още играчки. Подаръкът идва и с бележка, адресирана до „Оника“: “Добре дошла в майчинството. Бог да благослови теб и семейството ти. -Б“

Очевидно, когато видите подписа „Б“ и сте Ники Минаж, просто знаете, че е от Бионсе. Минаж споделя бележката заедно с тази от Ким Кардашян и Кание Уест: „Поздравления! Обичаме те!", като подариха на малкия обувки Yeezy. Тя споделя получените поздравления и от модния дизайнер Рикардо Тиши, модела Уини Харлоу и певицата Karol G, а Dolce & Gabbana също се включват с подарък чифт сандали.

Ники и Би са приятелки от години насам. И двете са абсолютни икони в поп и хип-хоп културата, а колаборациите им са невероятни. След като Бионсе кани Ники да участва в песента й “Flawless Remix” от едноименния албум BEYONCE, Ники връща услугата през 2015 и двете записват сингъла “Feeling Myself”, чиито музикален видеоклип доказа силното им приятелство, а всички фенове моментално се влюбват в дуото.

Ники Минаж ражда сина си в Лос Анджелис, придружена от съпруга си, Кенет Пети. Преди два месеца изпълнителката обявява бременността си чрез снимки в Instagram.

Кенет Пети и Ники са приятели още от деца, но започват да излизат заедно като двойка след раздялата на Минаж с Мийк Мил. Те подават заявление за брак през август 2019 и се женят официално през октомври миналата година.

Ники е майка само от няколко седмици, но получената подкрепа от близките й приятели със сигурност я прави много щастлива и й дава самочувствие в майчиството. Колкото до синчето й, можем благородно да му завиждаме и смело да твърдим - какъв късметлия!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.