Следва

Louis Vuitton наеха Тони Блеър да ги съветва

Vintage. Новата инициатива на SV Fashion Studio

Винтидж. Vintage. На някои хора тези думи са им достатъчни, за да се издигнат в небесата на модните си блянове...

All fashion преди 14 години

Винтидж. Vintage. На някои хора тези думи са им достатъчни, за да се издигнат в небесата на модните си блянове.

За останалите обаче винтинд е едно понятие, което в България все още няма приложение.

Какво е винтидж обаче!? Винтиджът няма нищо общо и не трябва да се бърка с т.нар. стандартен second hand. Това е "старата" мода, която се отличавала с твърде високото си качество и своите изисквания: необходима възраст, знаменита фамилия на производителя, характерни за епохата черти.



Винтидж дрехата носи фантастична аура за ценителите. Защото преди 80-те модата не е била консуматорска сфера, а изкуство, тя е била ценена, уникална, недостижима. А да притежаваш рокля с паднали рамене на Lanvin е означавало да притежаваш света, или поне модния свят.

Инициативното модно дуо SV fashion studio започва чисто нов проект през 2010! И той ще бъде именно vintage изложението от 15 януари.

Всеки, който притежава дреха, обувки, бижу или парфюм, отдавна прехвърлили 30-те, има възможността да покаже своите съкровища в периода 15.01-15.02 в модното студио и дори да ги предостави за продажба при желание. Ако не си сред тези щастливци, то поне не изпускай възможността да се сдобиеш с гардеробно бижу в този период.

SV fashion studio се намира на Хан Крум 4Б, ет.2

 

More All fashion