Следва

Най-горещите двойки със синя кръв на Лято 2020

Сияещият вид на Меган Маркъл в новия семеен портрет с Хари струва малко над 382 хиляди долара

It's just too good to be true

Celebrities преди 3 години

Очите на завистта са големи, бихме казали, разглеждайки отзивите по света и у нас, след като миналата седмица семейството на Хари и Меган разпространи серия от нови промо снимки на двойката, сред които и актуален семеен портрет. Да, Меган Маркъл е непрекъснато на мушката, припомняме, че бе обвинявана в неприятно "разточителство" по време на живота си в двореца, което предизвика и част от напрежението преди и около оттеглянето на двойката от кралския живот. И все пак, Меган, типична Лъвица, очевидно обича лъскавия начин на живот и изява, и в това няма нищо лошо, щом може да си го позволи. 

Освен това е вярно, че парите на данъкоплатците вече не се използват за целта - херцогът и херцогинята на Съсекс искаха, наред с други неща, да получат финансова независимост. Което и стана, след подписването на многомилионния им договор с Netflix

Само че, дали в Двореца или не, Меган предизвиква полемика с всяка своя поява. Този конкретен случай не е изключение - стилистите на Washington Post изчислиха колко струва образът на Меган Маркъл в новия й официален портрет с принц Хари. На който, действително, Меган изглежда покъртително красива (ох, и ние по женски). Сметките показват грубо 382 000 долара, положени на крехкото тяло на бившата херцогиня - да, невероятна сума.


Патето и лебедът: бюти еволюция на Меган Маркъл


Като уточняваме, че става дума за цените на американския моден пазар, ето от какво се формира числото - китката на Меган е украсена с гривна Cartier Love (6 500 долара) и часовник Cartier Tank (23 000 долара), бивше притежание на майката на Хари, принцеса Даяна.

Голямата част от впечатляващата сума формира стойността на сватбения пръстен на госпожа Маркъл - 350 000 долара.

Що се отнася до облеклото, костюмът на Александър Маккуин вероятно струва 2 800 долара (но това е същото сако, което Меган носи на първото си посещение в кралското семейство като проекто-годеница на Хари).

Само обувките на херцогинята остават зад кулис (и извън "цената“). Както и "неидентифицираният“ пръстен на малкия пръст. Ех, това полемично момиче, какво да облече и с какво да украси ръцете си, че да не се възмути обществеността... 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.