Следва

Джо Байдън: много драма, още повече амбиция

Най-горещите двойки със синя кръв на Лято 2020

От сериозните любовни връзки като тази на Талита фон Фюрстенберг и Роко Бриньоне, до пресни афери по подобие на гръцката принцеса Олимпия и Пери Пиърсън

 

Celebrities преди 3 години

Принцеса Мария-Олимпия и Пери Пиърсън

Вероятно най-горещата и прясна любовна двойка е тази на принцеса Мария-Олимпия Гръцка, която е забелязана в компанията на английския аристократ Перегрин Пиърсън (когото приятелите напичат Пери ), син на виконт Каудрей. Двойката прекарва известно време със семейството на принцесата в Гърция, посещавайки баба й и дядо й, крал Константин и кралица Ан-Мари, а принцесата публикува сладка снимка на новата си любов, докато карат мотопед по крайбрежната алея.

Талита фон Фюрстенберг и Роко Бриньоне

Талита и Роко са неразделни от години, но това лято нещата между тях започват да стават още по-сериозни - двамата прекарват ваканцията си, пътувайки с кола от южната част на Франция до Позитано, а сега се радват на любовта си в дома на родителите на дамата в Малибу. Пред изнестно списание, наследницата на модната империя казва: "За нас тази ваканция е много забавна и различна, определено станахме много по-близки и връзката ни се задълбочи, тъй като буквално сме 24/7 заедно". Но сватбените камбани все още не излизат в пасианса ...

Джемима Кадбъри и Дейвид Толемаче

Пра-пра-пра-внучката на прочутия сладкар Джон Кадбъри се среща с Дейвид Толемаче, племенник на лорд Толемаче, от няколко години. Сладката двойка наскоро отпразнува рождения ден на Кадбъри с парти в новата гореща точка на Челси - Stanley's, в камерен състав от най-близки приятели.

Лейди Амелия Спенсър и Грег Малет

Наскоро сгодени по време на карантината, по-малката сестра на лейди Кити Спенсър - Амелия и нейният приятел Грег Малет са заедно от 11 години. Двойката, близка още от времето на следването си в университета на Кейптаун, обяви голямата новина през юли, а историята разказва, че агентът по недвижими имоти пада на колене пред избраницата си с въпроса „Ще се омъжиш ли за мен" и голям диамантен пръстен в ръката, в имението Cloud Wine and GuestEstate. 

Ела Рос и маркиза на Гранби

След като са засечени да празнуват едногодишния си юбилей по-рано тази пролет, красавицата от висшето общество Ела Рос и Чарлз, маркиз на Гранби, продължават да укрепват връзката си, като моделът остава с Чарлз и семейството му в имението на херцогинята на Рътланд - Belvoir Castle по време на карантината. Ела Рос възприема радушно провинциалния начин на живот, за което свидетелстват споделените в мрежата нейни снимки в ботуши Wellington по време на дълги разходки с кучетата или докато шофира 4x4.

Савай Падманаб Сингх и Клер Деру

Въпреки че никой от двамата партньори не е фен на демонстрациите и публичните прояви на привързаност в социалните медии, това не спира френската майсторка на бижута и сценограф Клер Деру да споделя сладка ретроспекция на най-милите моменти с гаджето си Савай Падманаб Сингх (известен като Пачо сред приятелите си) - член на индийското кралско семейство и запален играч на поло. 

Ирен Форте и Феликс Уинклер

След годежа им през януари, следват няколко месеца, прекарани в доброволна изолация заедно със свекъра и свекървата. А подобни изпитания са способни наистина да укрепят отношенията, както на свой гръб научават Ирен Форте и Феликс Уинклер. Скрити в простиращата се на 1800 акра ферма на семейното имение Ryde House Farm в Рипли, заедно с родителите си, сър Роко и Алиай, новоомъжената му сестра Лавита, зетя Димитри Чандрис, 14-месечния племенник Джони, брат му Чарлз и приятелката му Джорджи, кланът Форте се наслаждава на семейна йога и ежедневни физически упражнения, тъй като Роко и Ирен прекарват коронавирус по-рано през годината и се нуждаят от активно възстановяване.

Артър Чато и Лизи Френд

Внукът на принцеса Маргарет е с приятелката си от университета Лизи Френд вече две години, а връзката им става публично достояние през 2018 г. Наскоро Лизи е забелязана ръка за ръка с майка му, лейди Сара Чато, и брат му Самуел, за да го поздравят за изключителния му подвиг - 38 дни гребане в открито море по време на GB Row Challenge.

Алекса Чънг и Орсън Фрай

Заедно от лятото на 2019-та, 40-годишното it-момиче Алекса Чънг и 24-годишния Орсън - потомък на прочутия шоколатиер Фрай, продължават да се наслаждават на любовта си и по време на карантината, която прекарват заедно в Източен Лондон. Алекса споделя, че Орсън е оползотворил времето с писане на любовни песни. Откакто партитата са забранени, те остават значително инкогнито, но все пак са забелязани заедно през август на сватбата на приятели в кметството на Шоредич. А Алекса не спира да публикува за-завиждане снимка на двамата в профила си в Instagram.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.