Следва

Кой как избра да се рекламира: Cardi B с първа кампания за Balenciaga

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: Златен стандарт

Поръсваме се със златен прашец с колекциите Есен/Зима 20/21

Runway преди 3 години

Свикнали сме да посягаме към златото основно за специални събития, а ако го включваме в ежедневната си визия, то е пестеливо и с внимание. При ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-2021 обаче си говорим за злато от ГОРЕ до ДОЛУ. All-in.

Тom Ford

Що се отнася до комбинации,  Alberta Ferretti използва ламе блясък, за да украси черните мини рокли и гащеризони, докато No.21 и Ferragamo сдвояват златни поли с обикновени черни горнища, за да ги адаптират към всекидневното облекло.

N.21

Salvatore Ferragamo

Тази година дизайнерите бягат от обичайната си есенна палитра неутрални цветове (като кафяво, беж, нюд) и откриват златната епоха, пълна с пищни рокли и костюми от брокат.

Изобилието от златни нюанси при голяма част от моделиерите е едно блестящо напомняне да не се страхуваме да добавим сияние към обичайната монохромна палитра в зимния гардероб.

Ослепителният металически нюанс се появи при голяма част от дизайнерите в Ню Йорк, Милано и Париж, що се отнася до виждането им за гози есенен сезон - от Ulla Johnson, Ralph Lauren и Brock Collection в Америка, през Милано с Etro, до Париж със Celine и Paco Rabanne, доказвайки, че екстравагантността e, както се казва,“alive and well.“

А ние продължаваме към Бохо тренда. Stay tuned.

Etro

Michael Kors

Ralph Laurent

Paco Rabanne

Christian Kowan

Philip Plein

Bottega Veneta

Salvatore Ferragamo

Etro

Emilia Wickstead

Ashish  

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.