Следва

8 от най-иконичните визии на Карла Бруни

Голяма гола мацка: Ашли Греъм

Body Positivity Vibes!

Celebrities преди 3 години

32-годишна, plus-size-модел, активист и майка. Всичко това е Ашли Греъм, вероятно най-известният "голям" модел в света, с красивото си лице, удивителен талант за позиране и множество, включително високоплатени признания в гилдията. Ашли е известна и обичана и поради факта, че обожава тялото си и работи по всички възможни линии да убеди и нас, останалите жени, че да приемеш тялото си такова, каквото го е скроила природата, е най-добрият подарък, който можеш да си направиш. Вчера звездата сподели в инстаграма си селфи, на което е напълно гола. Снимките са направени в собствената й вана и са абсолютно необработени, т.е. на тях ясно личат белезите от стрии, наследство от бременността.

"Голямо голо момиче", гласи коментарът й до кадрите. Вълната от искрена симпатия и възторг не закъсня, бихме ли могли наистина да не се възхитим на смелостта и увереността на Ашли: "Не е нормално на това да се казва "голямо момиче", не виждам нищо подобно, напротив - това, което аз виждам, е красива, естествена жена с форми, в цялата й прелест. Суперсексапилно и много женствено", пише последователка на Греъм.


Ашли Греъм гола-голеничка в нова сесия за ELLE


На което моделът отговаря: "Разбирам за какво говорите. Но ако разтълкувате думата "голямо" като израз но позитивизъм или любов, тогава ще видите нещата такива, каквито са, както ги виждам аз. Аз обичам своето голямо, силно и красиво тяло."

След като роди сина си, Греъм започна откровено да споделя с феновете си как се е променило тялото й след раждането. Съвсем наскоро видяхме реалността в цялата й красота - с разтегнатата кожа, стриите и всичко друго, което ни съпровожда в майчинството. И това е прекрасно. Преди няколко часа мама Греъм сподели още снимки, на които е щракната със съпруга си Джъстин Ървин, новороденото им бебе Айзък и екип лекари. Поводът - вчера двойката отбеляза 9 месеца от раждането на първото си дете. 


Любовта към себе си: Ашли Греъм, току-що родила, рекламира бански


 

More Celebrities