Кой как избра да се рекламира: Cardi B с първа кампания за Balenciaga

Кой как избра да се рекламира: Cardi B с първа кампания за Balenciaga

 I like those Balenciagas, the ones that look like socks!

Само няколко седмици след като Карди Би пуска новата си хитова песен „WAP“ с Megan Thee Stallion, която стана извънреден тренд в социалните медии, рап сензацията отново показва на света “кой е шефа“. Наскоро Карди публикува пост в профила си в Twitter и сподели голямата новината, че е лицето на последната рекламна кампания на Balenciaga за Fall/Winter 2020.

Заснета от екипа си в дома й в Лос Анджелис, снимките показват Карди, облечена в черен хибрид на роклята от колекцията на творческия директор Demna Gvasalia от Fall/Winter 2020 година. Карди лежи върху изкуствена трева и е заобиколена от пързалка и детски играчки, както и чанта Neo Classic на Balenciaga в бяло.


911, What's Your Emergency, Balenciaga?


 


Всъщност, тази кампания е наистина много специална и вълнуваща поради факта, че Balenciaga за първи път правят нещо подобно. Карди е първата известна културна личност, която да рекламира бранда и то на огромен билборд в Париж. Вероятно дори Демна не може да забрави текста от нейната песен “I like it”: “Харесвам тези Balenciag-и, тези, които приличат на чорапи“ и затова избира Карди.

В Instagram рапърката споделя снимка на гигантски билборд с новата кампания, който се намира отстрани на Лувъра в Париж. Под публикацията си пише, че си спомня какво е усещането да се види на билборд на Таймс Скуеър за първи път, но „ПАРИЖ! Иска ми се да бях там, за да го видя лично.“

Това е първата кампания на Карди с луксозна модна къща, въпреки че определено не е непозната за сцената на парижката мода. През последните няколко години Карди редовно посещава ревютата на Шанел, Том Форд и Том Браун. Нейният уличен стил по време на модния месец също не остава незабелязан: емблематичният ансамбъл на Ричард Куин с флорални принтове, който буквално я покрива от главата до петите, просто не може да бъде забравен.

Тя и нейният стилист Колин Картър много успешно създават така необходимите име и популярност за Карди в рамките на модната индустрия и създават изцяло неин собствен стил. Тя наистина заслужава тази кампания с Balenciaga, чрез нея Карди оставя своя отпечатък в европейската мода и то на една от най-известните сгради в света.


Fashion Starter: "Не мисля, че елегантността днес е релевантна", Демна Гвасалия


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.