Следва

Кока-Кола събра 550 години вдъхновение, за да отбележи своята 55-годишнина в България

Хейли Бийбър с нова, 22-ра татуировка!

Хейли Бийбър's new ink! 

Celebrities преди 3 години

Хeйли Бийбър е с нови татуировки - нежни, специални, красиви. Хубавата блондинка се сдобива с  тях миналия уикенд в Ню Йорк, където са заедно с любимия по повод неговото гостуване в Saturday Night Live. Двете допълнения към вече обширната й колекция от татуси са миниатюрни, но грандиозни по смисъл.


Джъстин и Хейли Бийбър на корицата на Vogue Italy: "Обичаме се, толкова е просто"


Татус номер едно е буква “J“ в усукан шрифт, а до нея мъничка звезда. Инициалът на Джъстин е не къде да е, ами на безименния пръст на лявата ръка, което повече от ясно засвидетелства, че е символ на любовта й към певеца. Simple as that, но и много красиво. Този жест идва точно две седмици след първата годишнина от сватбата на звездната двойка, която, според People, двамата са отпразнували в Южна Каролина. Другото мастилено бижу е думата "beleza" (на португалски “красота“), изписана от дясната страна на врата на Хейли.

И двете татуировки са дело на Mr. K от прочутото нюйоркско Bang Bang Studio и именно от неговия инстаграм ние разбираме за тях. “За мен е удоволствие, че ми се довери за толкова значимо нещо“, благодари на Хейли авторът. 

Самата Хейли все още не е споделила снимки на новите си придобивки, но съмнения нямаме, защото в поста на татуиста се вижда косата, тоест прическата, с която 23-годишният модел постна снимки от уикенда. Маникюрът също със сигурност е нейният.

Ако сметките ни са точни, красавицата вече има общо 22 татуировки, но голяма част са толкова малки, че може да пропуснеш да ги видиш само докато ти мигне окото. А с малко повече проучване разбираме, че татуировката "beleza" не е единствената, написана на протугалски. През 2016-та Хейли и най-добрата й приятелка Мари Фонсека си татуират думата "gente", което на испански и протугалски означава “хора“. Всичките тауировки на Бийбър имат специално значение: годишнината на родителите й с римски цифри (първата й татуировка от 2015-та), надпис "Baldwin" във вътрешната част на средния й пръст и няколко мини татуса с християнска тематика.

Е, признаваме, че желанието за татуси след карантината е съвсем в реда на нещата и най-новите такива на Хейли Бийбър са толкова хубави и вдъхновяващи, че и ние се замисляме...

 


Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.