Следва

Мария Бакалова: дъщерята на Борат, един предизвестен Холивудски триумф

Ми, страшничка е: Ан Хатауей в новата лента "The Witches“

Halloween warm up

Movies & TV преди 3 години

Ако не ви е хрумнала гениална авторска идея за предстоящия в събота вечер Хелоуин, правите си едно ала Ан-Хатауей гримче, и няма кой да ви стъпи на малкия пръст.

Съвсем навреме за празника, вярно, католически, но пак празник, в мрежата се разпространиха тези действително шашкащи кадри на ужасяващото гримираната иначе миловидна холивудска актриса. Поводът е холивудско прозаичен - снимките на новия филм „The Witches“ ("Вещиците"), своеобразен римейк на същото от 1990-та с Анджелика Хюстън в главната роля.   

От показаното от самата актриса в Instagram профила й е видно, че, освен че гримът за чисто новата продукция е съвършен, самата Ан, 37, успява да се вмъкне в образа повече от перфектно. Веднага заваляха коментари, че изборът на продуцентите за Вещица е изумително добър. 

Филмът разказва страшната и смешна еднвоременно приказка за 7-годишно момче, което се бори с истински вещици, които, по презумпция, не понасят дечица. „The Witches“ 2020 е вторият филм със същото заглавие, сниман по прекрасната книга за хлапета и родители на писателят Роалд Дал, след първата версия от преди точно 30 години, трейлърът на която припомняме най-долу. 

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.