Наоми е СЪВЪРШЕНАТА корица: Vogue ноември 2020

Наоми е СЪВЪРШЕНАТА корица: Vogue ноември 2020

Stunning! 

"Наоми Кембъл промени моделството завинаги", казва новата кавър стори на Vogue с иконичния супермодел в главната роля. Действително, 50-годишната Черна перла изглежда точно като върха на моделския айсберг начело на ноемврийското издание на Библията, облечена в царствено великолепна Dior Haute Couture бяла рокля с пеплъм пола.


Наоми Кембъл - 50!


За сесията (фотограф е прочутият нюйоркчанин Итън Джеймс Грийн) британката е облечена и стилизирана от невероятно талантливия Карлос Назарио. Назарио е моден директор на iD Мagazine, освен това съвсем наскоро бе сред обявените нови сътрудници на Vogue в качеството му на моден редактор. Същият стилизира и Лизо за корицата на предния брой.


Рокля John Galliano и обувки Rosetta Getty

Придружаващото убийствените кадри интервю е дело на тъмнокожата английска писателка и продуцент Афу Хирш. На страниците на изданието, Кембъл се редува с други изключителни модели, на върхови позиции в индустрията - Угбад Абди, Алтън Мейсън, Анок Яй, Кая Гербер и
Адут Акеш, която нарича Кембъл "мамо". Дизайнерът Кенет Ийз също се включва с думи за Наоми, възхвалявайки и поздравявайки я за приноса й към BIPOC (Black, Indigenous and People of color) страната на модната индустрия.


The Fashion Awards: Наоми Кембъл става "Модна икона"Наоми в одежда Valentino Haute Couture

"Тя е като канава, като идеален пример", казва моделът Угбад Абди, а Гербер добавя "Наоми винаги настоява за автентични взаимоотношения с дизайнери, редактори, фотографи и т.н. и ме насърчава да правя същото“.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.