Следва

Beyonce и Adidas: Очаквано добра комбинация

Sport Time отвори три нови магазина на Nike в България

Новият официален дистрибутор на Nike за България и Румъния– Sport time откри 3 нови магазина в страната - в Mall Plovdiv и Serdika Center по-рано този месец, а в Paradise Center- на 22 октомври

All fashion преди 3 години

Последният обект е разположен на 345 кв.м. и предлага разнообразие от премиум продукти и най-новите колекции на Nike в различни категории: продукти за тичане, тренировка и баскетбол, спортно облекло за мъже, жени и деца.

Откриването на магазините се очакваше с нетърпение от всички почитатели на спорта. Ето защо Sport time се погрижи за всеки един посетител през деня чрез специални активности, сред които програма на DJ Мартен Роберто и изненадваща флашмоб акция на известни танцьори. Магазинът в Paradise Center бе посетен и от български спортисти и посланици на Nike в България, сред които са Ванко от Pump and run, лекоатлетката Карин Околие, влогърът и фитнес мотиватор Цвети, тенис шампионът Алекс Лазаров, както и йога вдъхновителката Виолета Димитрова.

Основната мисия на Sport Time е да популяризира спорта и да допринесе за създаването на здравословни навици, предлагайки висококачествени продукти и услуги на милиони клиенти на Балканския полуостров. Мотивацията и желанието за спорт са ключови за поддържането на здрав дух и тонус, а подходящото облекло допринася за цялостното спортно изживяване.

„С откриването на новите магазини на Nike в България ние правим важна крачка напред не само в развиването на глобалния бранд, но и в мотивирането на хората да бъдат все по-активни и здрави. Последните месеци ни поставиха пред множество предизвикателства, но ние знаем, че спортът и енергията, която дава, ще успеят да ни помогнат да ги преодолеем“, сподели Калин Цветков, ритейл мениджър на Sport Time за България.

Обновяването на магазините Nike в България е вдъхновено от идеята за изкуство, спорт и мотивация. Брандът цели да достигне не само до спортистите, но и до всеки обикновен потребител, който следи модните тенденции, дизайна, иновациите и спортните достижения.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.