Следва

20-те най-емблематични палта в историята на киното

Beyonce и Adidas: Очаквано добра комбинация

Най-новата, sure-to-be-sold out колекция на Бионсе и гигантът за спортно облекло Adidas е при нас на 30-ти октомври

Shopping преди 3 години

Миналия четвъртък официалните канали на Ivy Park (модният лейбъл на Бионсе) за първи път споделиха в социалните мрежи нейни снимки с дрехите от идващата колекция и по традиционния си бийонски начин, тя изглежда великолепно.

Със свеж неутрален грим и запазената й марка - дълга, семпло стилизирана коса, Queen B разхожда линията Ivy Park x Adidas, включваща разкроени спортни панталoни, вело шорти, скъсени суичъри, анцузи, бодита и дори блейзър.

Иконата съчетава спортната визия с маратонките Superstars x Ivy Park с остър връх и платформа, също общо сътрудничество с Adidas, което излезе на пазара през септември тази година.

Различното в новата колекция е, че е използвана система за оразмеряване Unite Fit, нов стандарт,  при който няма полово разделение и размерите са от XXXS до 4XL.

"DRIP 2 October 30 #ThisIsMyPark,"е заглавието под Инстаграм публикацията, от което разбираме датата, на която ще можем да си купим нещо, излязло "изпод ръцете" на Beyonce.

За разлика от първата й колекция за Adidas, където основният цвят беше кафяво, тук се радваме на много по-разнообразна цветна палитра - неоново жълто, изумрудено зелено и ментово синьо.

Кампанията за новата колекция е озаглавена „Това е моят парк“ и се състои от поредица от изображения и видеоклипове, в които Бионсе ни приканва да намерим своя парк - мястото, реално или въображаемо, което ни успокоява и центрира.

Линията ще е налична ТУК от 30-ти октомври, а дотогава потърсете  "вашия парк"!

   

More Shopping