logo loader
Следва

Есен навън, есен вкъщи

Емблематичните кино outfit-ти: от "Матрицата" до "Хубава жена"

С извънземната глава от "Пришелецът" и в кожените ботуши на Джулия Робъртс от "Хубава жена" 

All About Life преди 2 години

Емблематични дрехи и аксесоари от филми като “Матрицата“, “Хубава жена“, “Пришелецът“ и „Лабиринтът“ ще бъдат пуснати за продажба като част от годишния търг на Prop Store.

Сред 900-те акртикула за продан тази година е и пълната екипировка на Киану Рийвс, облечен като Neo през 2003 г. в “Матрицата“, която има приблизителна стойност между 52 000 и 78 000 долара. Ако това не ви гъделичка (или портфейла ви), офертиращите могат да предложат и механична извънземна глава със специални ефекти от класическата научна фантастика на Ридли Скот “Пришелецът“ от 1979 г.

Предлагат се и ботушите с високи токчета на Джулия Робъртс от “Хубава жена“, от 1993 година. А ако имате да похарчите 13 000 до 19 000 долара можете да си купите кристалната топка, снимки с автограф и билети от “Лабиринтът“ от 1986 г. с участието на Дейвид Бауи.


30 години Pretty Woman и историите на петте най-емблематични костюма на Вивиан Уорд


 

Без съмнение модната стилистика от “Матрицата“ ще се завърне през следващите години, с четвъртата част от франчайза светът ще се усеща все повече като симулация. А ние забелязваме инспирациите от филма по модните ревюта тази година :


ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: The Fashion Matrix


Дотогава Prop Store провежда виртуална изложба на артикулите в социалните си медии следващия месец, като действителният търг ще се проведе между 1 и 2 декември. Можете да се регистрирате тук и да похарчите малко пари за забавление. Ако ги имате, разбира се.

А за тези, които не могат да си го позволят, ето една емблематична сцена от "Матрицата", която да ви потопи в симулацията на агента Нео.

More All About Life

Недооценените герои на технологичния свят: смартфоните от среден клас или HONOR 90

All About Life преди 4 дни

Смартфоните от среден клас предлагат оптималния баланс между производителност и цена, предоставяйки множество функционалности и предимства на потребителите, особено при иновативни и амбициозни проекти като серията Honor 90

Роберто Димитров извоюва заслужена победа в най-вълнуващото предизвикателство за бармани Bar Masters

All About Life преди 4 дни

Петте издания на формата, организиран от Кока-Кола ХБК България, преведоха над 650 професионални бармани през разнообразни предизвикателства, полезни уебинари и интригуващи обучения

Fashion Forward: Huawei Watch GT 4, незаменим

All About Life преди 1 седмица

Неусетно, но паметно, както се случва в живота, пускането на пазара на Watch GT 4 този септември отбелязва 10 години от старта на гиганта Huawei в сферата на мобилните устройства за носене. Обичаме тези джаджи, украсяващи китките ни, защото еволюират с нас, защото пулсират с радостите и тревогите ни, и защото се разхубавяват все повече с всяка следваща година, точно като нас...