Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 26.10 - 01.11

Shades of Red: невероятната възможност да се храним като царски особи, датата е 29 октомври

Имаме привилегията да и поканим на едно необикновено пътуване във времето

Food преди 3 години

На 29 октомври в прекрасния ресторант в самото сърце на града - Shades of Red в Grand Hotel Sofia ще се състои гала вечеря под название "От Кухнята на Техни Царски Величества" с избрани автентични рецепти от Българския царски двор.

Гурме-феновете ще получат невероятно, автентично 5-степено меню, селекция вина, комплиментиращи всяко ястие и изпълнения на струнен дует, а гост за перфектния завършек на специалната вечер ще е елегантният актьор Петър Антонов, който ще има честта да разкаже подробностите и интересните факти около царското меню - кога и защо то е готвено в царственото ни историческо минало, кой преди нас се е хранил така и защо ордьовърът, супата, предястието, основното ястие и десертът се придружават от точно тези напитки, които опитните сервитьори на Shades of Red ще поднесат с финес и експертност от най-висок клас. 

Кои ястия ще бъдат звездите на 29 октомври 2020-та - четвъртък, в ресторант Shedes of Red? Ето менюто за вечерята "От Кухнята на Техни Царски Величества", като ще издадем само, че ние вече го опитахме - преживяването е единствено, незабравимо и обобщава напълно понятието a moment to remember:

Блини с пресен хайвер

Крем супа от бели аспержи с трюфел

Мус от гъши дроб с порто

Роле от Шапон с грахово пюре и лимоново велоте

Бомб пралина

Храната е дословно приготвена точно като по време на царските приеми на Княз Фердинанд и Цар Борис и е феноменално добра. Кувертите ни са ТУК! Облеклото е коктейлно, противоепидемичните мерки - осигурени. Бързаме...   

More Food