Следва

Crocs превземат модния свят

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: Ботуши за езда

Най-аристократичната от ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та  

Shopping преди 3 години

Преди около 10 години френският бранд - икона на лукса - Hermes, направи тoзи модел ботуши звездите на сезона.

Както добре знаем, в живота и модата всичко е кръговрат, и ето ни днес, в есента на 2020, когато ботушите за езда са отново много IN.

Roland Mouret

Този сезон обаче класическият силует се преосмисля с добавяне на нови детайли, като фини Western елементи, груби подметки, апликации върху кожата, височини на тока. Независимо от типа, този модел ботуши са must-have заради изчистения и елегантен дизайн, който ги прави лесноносими,  и то с всичко.

Brandon Maxwell

Голяма част от дизайнерите в 3-те модни столици влизат в тематиката и представят за сезона  ботуши за езда в различни варианти - с нисък и дебел ток, груби подметки, високи до коляното или по-ниски. Не бихме могли да се качим на кон с точно тези, но със сигурност ще се слеем стилно с тълпата на някое конно състезание.

Tory Burch

Tory Burch

Всички модели, до един, в ревюто на Chanel Есен/Зима 2020/2021 носят едни и същи ботуши, базирани на дизайна на чифт, носен от Карл Лагерфелд в началото на 80-те. Изработени от черна естествена кожа, като горната им част, подобно маншет, е прегънат, за да покаже кафявата кожа от вътрешната страна.

При Brandon Maxwell ботушите са стилизирани да изглеждат небрежно и елегантно с мини поли или skinny дънки. Формата е  V-образна форма и се предлагат в бордо, тъмно синьо и кафяво.

Michael Cors, Tory Burch и Coach също припяват в хора на тренда, демонстрирайки свойпрочит на обувката. Френският дизайнер Roland Mouret използва т.нар. "екуестриан" (ездови) стил освен при ботите, и в дизайна на облеклото - ревюто му изобилства от шапки за езда и красиви двуредни блейзери.

Aко каубойските ботуши, които бяха all over the place миналият сезон (а и все още са актуални) не са вашето нещо, то този модел е изисканият и практичен отговор на въпроса: Какви ботуши да си купя тази зима? 

Продължаваме с тенденцииТе при обувките и аксесоарите за зимните месеци.

Chanel

Tory Burch

Michael Kors

Michael Kors

Salvatore Ferragamo

Chanel

Tory BurchRoland Mouret

Salvatore Ferragamo

More Shopping