Следва

Мигли като на Бионсе (20 лева)

ColourPop’s Baby Yoda Palette: чудни, галактически, сладурски сенки

Cutest in the Galaxy! 

Face преди 3 години

Ще сме честни - "Междузвездни войни" не ни е страст, но Бебе Йода разтопи и открадна сърцата ни още с излизането на "Мандалорецът" миналата година. Когато видяхме за пръв път ТАЗИ палитра (ColourPop Baby Yoda palette) определено я дефинирахме като the cutest thing ever! Както биха казали феновете на сагата - “най-сладурската в галактиката“. 


#TheLatest: Vetements x Star Wars на звездно парти в Москва


Colourpop определено скрива шапки с последните си колаборации: колекците "Фокус-Мокус", "Мулан", "Сейлър Муун" - всички страшно чаровни, но палитрата с Йода е любимецът! Limited-edition е и не се очаква да прерасне в цяла колекция, но дори и така сме достатъчно радостни. Цветовете са девет - матови и металически - главно нюанси на зеленото (разбираемо), придружени с няколко комплементарни нюанса, за да не изглеждаме наистина като Йода, нали...


Levi's с колекция в чест на новия Star Wars


Ако и вие като нас имате десетки палитри в топли нюд тонове, тази е идеално попълнение. Зеленото и златистото са толкова красиви заедно, а в смес с бордо са топ есенна комбинация! Имената на сенките включват Precious Cargo, Just Like a Tatooine и The Force - феновете на Star Wars ще разберат, а останалите ще се вдъхновим най накрая да изгледаме поредицата.

И то гримирани!

via GIPHY

More Face