Уилям и Кейт си търсят личен асистент, кандидатстваме до 7 ноември

Уилям и Кейт си търсят личен асистент, кандидатстваме до 7 ноември

Какъв трябва да бъдеш, за да работиш за кралското семейство

Случайно да си търсите работа? От време на време се появяват възможности като да работите за кралското семейство - независимо дали кралицата търси персонал в замъка Уиндзор или принц Чарлз се надява да намери идеалния личен асистент.

Ако ви се иска да се докоснете до света на принц Уилям и Кейт Мидълтън, в момента те търсят нов член на персонала си. Той ще отговаря за поддържането на дома им в двореца Кенсингтън. Звучи като мечта или сън, но е истина - може този човек да бъдете вие!

Подобна обява за работа няма де ви излезе в jobs.bg или някой вестник. Домакинската роля е обявена на официалния уебсайт на Royal Household, описана е като „вълнуваща възможност“ да работите за кралската двойка и „да се присъедините към единен и позитивен екип“.


Каква титла ще получи Катрин, след като Уилям стане крал?


Естествено, има определен кодекс за поведение, който кандидатите трябва да спазват по всяко време, докато работят за херцога и херцогинята, и е от съществено значение те да имат готовност да пътуват. Все пак двойката често прекарва време в резиденцията си в Норфолк, Анмър Хол, с трите си деца - принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. 

Кандидатите трябва да могат да „издържат на натоварване, да проявяват инициатива, да работят гъвкаво, включително да могат да пътуват."

Те също трябва да бъдат „склонни да се справят с нови предизвикателства“ и „да бъдат мотивирани и да обичат да работят съвместно с други хора“.

Най-строгото правило, при това от изключително значение, е кандидатите да могат да изпълняват нарежданията си стриктно. Според Fabulous, кралското семейство има нулева толерантност към клюкарството, хората трябва да са категорични в „запазването на поверителността и спазването на дискретност“.

Ако смятате, че притежавате нужните качества и искате да станете част от живота на кралското семейство - сега е вашата възможност. Обявата ще бъде активна до 7 ноември. Късмет!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.