Следва

Истинска или фалшива? Мелания Тръмп и конспирациите около първата дама

Уилям и Кейт си търсят личен асистент, кандидатстваме до 7 ноември

Какъв трябва да бъдеш, за да работиш за кралското семейство

Celebrities преди 3 години

Случайно да си търсите работа? От време на време се появяват възможности като да работите за кралското семейство - независимо дали кралицата търси персонал в замъка Уиндзор или принц Чарлз се надява да намери идеалния личен асистент.

Ако ви се иска да се докоснете до света на принц Уилям и Кейт Мидълтън, в момента те търсят нов член на персонала си. Той ще отговаря за поддържането на дома им в двореца Кенсингтън. Звучи като мечта или сън, но е истина - може този човек да бъдете вие!

Подобна обява за работа няма де ви излезе в jobs.bg или някой вестник. Домакинската роля е обявена на официалния уебсайт на Royal Household, описана е като „вълнуваща възможност“ да работите за кралската двойка и „да се присъедините към единен и позитивен екип“.


Каква титла ще получи Катрин, след като Уилям стане крал?


Естествено, има определен кодекс за поведение, който кандидатите трябва да спазват по всяко време, докато работят за херцога и херцогинята, и е от съществено значение те да имат готовност да пътуват. Все пак двойката често прекарва време в резиденцията си в Норфолк, Анмър Хол, с трите си деца - принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. 

Кандидатите трябва да могат да „издържат на натоварване, да проявяват инициатива, да работят гъвкаво, включително да могат да пътуват."

Те също трябва да бъдат „склонни да се справят с нови предизвикателства“ и „да бъдат мотивирани и да обичат да работят съвместно с други хора“.

Най-строгото правило, при това от изключително значение, е кандидатите да могат да изпълняват нарежданията си стриктно. Според Fabulous, кралското семейство има нулева толерантност към клюкарството, хората трябва да са категорични в „запазването на поверителността и спазването на дискретност“.

Ако смятате, че притежавате нужните качества и искате да станете част от живота на кралското семейство - сега е вашата възможност. Обявата ще бъде активна до 7 ноември. Късмет!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.