Следва

Истинска или фалшива? Мелания Тръмп и конспирациите около първата дама

Уилям и Кейт си търсят личен асистент, кандидатстваме до 7 ноември

Какъв трябва да бъдеш, за да работиш за кралското семейство

Celebrities преди 3 години

Случайно да си търсите работа? От време на време се появяват възможности като да работите за кралското семейство - независимо дали кралицата търси персонал в замъка Уиндзор или принц Чарлз се надява да намери идеалния личен асистент.

Ако ви се иска да се докоснете до света на принц Уилям и Кейт Мидълтън, в момента те търсят нов член на персонала си. Той ще отговаря за поддържането на дома им в двореца Кенсингтън. Звучи като мечта или сън, но е истина - може този човек да бъдете вие!

Подобна обява за работа няма де ви излезе в jobs.bg или някой вестник. Домакинската роля е обявена на официалния уебсайт на Royal Household, описана е като „вълнуваща възможност“ да работите за кралската двойка и „да се присъедините към единен и позитивен екип“.


Каква титла ще получи Катрин, след като Уилям стане крал?


Естествено, има определен кодекс за поведение, който кандидатите трябва да спазват по всяко време, докато работят за херцога и херцогинята, и е от съществено значение те да имат готовност да пътуват. Все пак двойката често прекарва време в резиденцията си в Норфолк, Анмър Хол, с трите си деца - принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. 

Кандидатите трябва да могат да „издържат на натоварване, да проявяват инициатива, да работят гъвкаво, включително да могат да пътуват."

Те също трябва да бъдат „склонни да се справят с нови предизвикателства“ и „да бъдат мотивирани и да обичат да работят съвместно с други хора“.

Най-строгото правило, при това от изключително значение, е кандидатите да могат да изпълняват нарежданията си стриктно. Според Fabulous, кралското семейство има нулева толерантност към клюкарството, хората трябва да са категорични в „запазването на поверителността и спазването на дискретност“.

Ако смятате, че притежавате нужните качества и искате да станете част от живота на кралското семейство - сега е вашата възможност. Обявата ще бъде активна до 7 ноември. Късмет!

More from View Sofia

„Най-голямата болка“: Кристиано Роналдо за смъртта на новородения си син

Celebrities преди 2 години

Голямата трагедия, за огромне съжаление, се случи в семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес снощи. Популярната двойка, която очакваше близнаци, загуби едното от бебетата си по време на раждането. Отишло си е момченцето, момиченцето е спасено.   

Стил урок на седмицата: пролетното комбо на Памела Андерсън от мини и тренчкот

Celebrities преди 1 година

Дни след много приятното й участие на шоуто на Boss Пролет 2023 в Маями, Памела Андерсън пристигна в Лондон за събитие на Tommy Hilfiger, облечена в тоалет, с който спокойно дефинираме пролетта

Обичта на известните: Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд

Celebrities преди 1 година

След повече от седмица спекулации за новата евентуална тръпка на красавицата Били Айлиш, фактът бе запечатан с целувка - тя и симпатичният музикант Джеси Ръдърфорд публично размениха нежности в Лос Анджелис, т.е. гаджета са!   

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.