Следва

It's over, Darling: Брад Пит скъса с Никол, дамата се прибра при мъжа си

Истинска или фалшива? Мелания Тръмп и конспирациите около първата дама

Живеем в научнофантастичен филм или Мелания Тръмп наистина има клонинг?

Celebrities преди 3 години

Когато гледаме Мелания Тръмп ни е трудно да повярваме, че е реален човек. Хората започват да вярват в конспирации, че може би гледаме нейн двойник и че "истинската“ Мелания или се е оттеглила от обществения живот, или е била убита, или може би дори изобщо не е съществувала. Дали първата дама е робот, изобретение на екипа на президента Доналд Тръмп, за да сътвори идеалната илюзия около него и да изглежда по-избираем? Или пък е съвсем истинска жена, попаднала в капана на един много нещастен брак, която изпраща мигащ морзов код в зов за помощ?

Никой не може да каже със сигурност, но преобладаващата конспирация е, че тя e замествана от свой клонинг на различни мероприятия, на които предпочита да не присъства. Тези слухове се разпространяват откакто Тръмп е избран за лидер на САЩ през 2016 г., но какви са причините в действителност?

Всички обичаме любопитни конспирации, нали? Особено когато става дума за събитие, толкова необикновено, че не би могло да бъде истина. Все още спорим дали хората са кацнали на Луната например и дали Буш е организирал 11-ти септември, така че какво остава да кажем за идеята някой да се ожени доброволно за Доналд Тръмп. Трябва да има друго обяснение, probably? Поразровихме се за истински причини да смятаме, че Мелания Тръмп има двойничка. Според адвокатът и радетел за граждански свободи Франк Донър, е нормално човек да показва признаци на психически срив и усещането за непоносимост към реалността, когато е подложен на стрес. А трябва да признаем, че 2020 година със сигурност е стресираща за всички ни, а още повече за настоящата първа дама на САЩ. 

Забелязваме странното държание на Мелания за първи път на 13-ти октомври 2017-та, когато NBC News публикуват tweet: "Свършихме страхотна работа в Пуерто Рико“, казва президентът Тръмп, с видеоклип от интервю (вече премахното - малко подозрително) на Тръмп и Мелания, която дори не прилича на себе си. Според актрисата Анди Уагнър това е имитатор на първата дама, а истинската е напуснала президента преди седмици. Ние все още не сме напълно убедени в истинността на тази конспирация. Но със сигурност е подозрително, че ЦРУ се опитват да прикрият и замажат ситуацията като премахнат публикацията почти веднага.

През март 2018 г., подозренията за фалшивата Мелания достигат своя кулминационен момент и Тръмп чувства задължение да коментира ситуацията."Фалшивите новини фотошопираха снимки на Мелания, а след това задвижиха конспиративни теории, че всъщност това до мен не е тя“, казва той в Twitter, добавяйки, че теориите стават "все по-безумни“.

Говорителят на Мелания, Стефани Гришам, също е принудена да даде изявление, отричайки обвиненията с думите “пораснали сме за това подло държание на малко момиченце“. Доста интересно изказване...

Нова снимка на Мелания Тръмп от 25-ти октомври тази година отново предизвиква подозрение. На снимката "г-жа Тръмп“ е на борда на Marine One, президентския хеликоптер, преди президентската двойка да замине за последния дебат в Нешвил, Тенеси, преди изборите в САЩ.

Конспираторите забелязват огромната разлика в усмивката на Мелания. Един от потребителите на Twitter е категоричен: "Това е не е Мелания. Те дори не се опитват“.

Стефани Гришам отново усеща, че трябва да се намеси: "Отново се оказваме погълнати от небивалици, а бихме могли да говорим за работата, която първата дама върши в името на страдащите деца, наприомер“, казва тя пред CNN.


В Америка шопинг и voting вече са едно понятие


Независимо дали Мелания е фалшива или не, поне на моменти, след няколко дни Америка ще има старата си нова първа дама или пък съвсем нова, именно госпожа Байдън. Американците гласуват масово, очакваме с нетърпение резултатите! 

More from View Sofia

Развод след две години: Макензи Скот, бивша Безос и безмерно богата, отново е сама

Celebrities преди 1 година

Бившата съпруга на основателя на Amazon Джеф Безос Макензи Скот се развежда с втория си съпруг, учителят по химия Дан Джует по-малко от две години след сватбата, съобщи The New York Times.  

Кая Гербер за розовата коса, ниацинамида и защо е обсебена от кристали

Celebrities преди 2 години

Прекрасна е Кая Гербер - модел, дъщеря на Синди Крауфорд, лице на маса модни и бюти марки. Винаги ни е интересно да надникваме зад тайните и трикчетата й да е толкова сладка, колкото е. Днес говорим за манията й по кристалите, за доста уникалния й трик за нанасяне на парфюм, и за още интересни неща

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.