Следва

Мега оферта за Хелоуин: 50%* отстъпка само днес от Wizz Air

It's over, Darling: Брад Пит скъса с Никол, дамата се прибра при мъжа си

Кратко, но от сърце 

Celebrities преди 3 години

По информация от чужди медии, любовният романс между Него и Нея е угаснал.

56-годишният актьор и 27-годишният германски модел бяха хванати за пръв път заедно през август, при пристигането им с частен самолет в Южна Франция. 

„Връзката им изобщо не беше сериозна", твърди от позицията си на близък, източник, пожелал анонимонст. Но така е лесно да се говори, след като раздялата е официално обявена, смятаме за нужно да се уточни.  

Иначе, припомняме, Никол е в отворен брак със съпруга си Роланд Мари, с когото именно бе щракната преди няколко дни в Берлин. 

Какво и как се е случило, кой на кого е омръзнал, имало ли е борба между мъжете и прочие въпроси остават с отворени отговори. Но неоспоримият факт, че Никол е точно от типа жени, които харесва този сладък мачо Брад, ни кара да мислим, че скоро ще изгрее звездата на нова, синеока, с плътни устни, крехко тяло и още по-крехко ЕГН мома. Редом до напълно свободния господин Пит. 


Петъчна доза секс: 50-годишните пиленца на Холивуд


Все пак, за протокола, Брад Пит е много дискретен по отношение на личния си живот. За Н.П. се разбра едва сега, през 2020-та, при положение, че разводът на холивудския красавец с Анджелина Джоли е отпреди 4 години. И все пак, не вярваме, че ще минат още 4, преди да видим синоокия красавец в следващи обятия. Иначе ще е грях!


Всички факти и неизвестни около развода на Брад Пит и Анджелина


More Celebrities