Следва

Многото нови приложения на чудодейния токсин БОТОКС

Мигли като на Бионсе (20 лева)

Those lashes! 

Face преди 3 години

В грима няма почти нищо по-готино от перфектни мигли. Изборът на спирала е нещо индивидуално – някои клоним повече към драматичен обем, други искат да допринесат за дължината, а трети да са с деликатно (почти незабележимо) гримирани очи.


Black is King: африканската приказка на Бионсе


Изпитан метод за намиране на holy grail спиралата е да следваме съветите на любими известни личности, и на техните гримьори, разбира се. Все пак, ако някой знае тайната за дълготрайна драматична визия на миглите, това са именно тези хора, прекарали целия си живот пред камера и заобиколени от най-най бюти екипите в индустрията.

И всъщност пак говорим за Бионсе... препоръката идва директно от всемогъщия сър Джон, един от най-уважаваните гримьори в Холивуд понастоящем и създател на едни от най-иконичните визии на любимата Б (Coachella 2018-та!)

В IGTV туториал с кралицата на натуралната козметика Tата Харпър, сър Джон запозна последователите си с бързичкия си ежедневен 15-минутен грим и сподели свои собствени tips and tricks. Ето откъде разбираме, че спиралата, красяща миглите на Бионсе е Air Volume Mega Mascara oт L'Oréal Paris и струва $7, на българския пазар 20-тина лева!

Ето какво казва артистът: “Вижте я (спиралата), вижте тази четка! Задържа толкова много продукт, дори не мога да го опиша... ако знаете за грима толкова, колкото аз знам, тази спирала е задължителна!"

Е, щом е достатъчно добра за Бионсе, достатъчно добра е и за нас!

More Face