Следва

Това, което знам... с Юлиан Константинов

Николета Лозанова не е причината за сбиването в пловдиското заведение. Отрича самата тя

Хубавата Елена не причинила Троянската война, разби слуховете героинята й Николета Лозанова, по повод...

Лица преди 14 години

Хубавата Елена не причинила Троянската война, разби слуховете героинята й Николета Лозанова, по повод съмненията, че боят преди дни в пловдиското заведение между двама богати наследници е станал именно заради нея.

Плеймейтката Николета Лозанова отрича да е имала връзка с автомобилния състезател Владо Арабаджиев. Тя твърди, че с милионерския син се познават от доста време, защото и двамата са родом от Пловдив и често са се засичали по местните клубове.

Една от най-сексапилните Playmate момичета изказа своето мнение и относно скандала между Владо Арабаджиев и бившето й гадже Георги Славов.

Спречкването между двамата стана на 9-и срещу 10-и януари в бар Бедрум в Пловдив. По думите на Николета Лозанова, тя няма нищо общо с боя, въпреки че версията за скандала е именно заради нея.

"Появих се за няколко дни в България и веднага започнаха клюки по мой адрес", недоволства красавицата. Тя допълни още, че преди около два месеца се е разделила с младия бизнесмен " като големи хора, без скандали" и не може да разбере защо продължават да свързват името й с неговото.

Николета Лозанова чака с нетърпение да замине за Хамбург, където ще се снима в поредната модна фотосесия. След това тя ще се върне в Милано, където живее и работи.
 

More from View Sofia

More Лица