Следва

През ноември искаме... ДИВЕЧ и ВИНО!!

Мега оферта за Хелоуин: 50%* отстъпка само днес от Wizz Air

Резервирайте своето следващо пътуването ще сега на страшно изгодна цена на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ

All About Life преди 3 години

В навечерието на Хелоуин Wizz Air, най-зелената** авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага страшно добра отстъпка от 50%*. Промоцията е валидна само днес за избрани полети, резервирани до полунощ, за всички пътници, до всички дестинации и без ограничение за периода на пътуване. Всички полети се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Ако все още нямате планове за „най-страховития ден“ в годината Хелоуин, пътешествията с приятели ви липсват или ви предстои важно бизнес пътуване, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Използвайте картата за планиране на пътувания на Wizz Air (Travel Planning Map) – новата, безплатна услуга, която авиокомпанията добави на сайта си, за да изберете най-правилната дестинацията за пътуване. Картата е иновативен инструмент за търсене, чрез който клиентите могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване, свързани с COVID-19. Държавите, отбелязани в зелено, са тези, за които няма ограничения за влизане в страната по въздух.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от до 50%* е валидна само днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно прекрасно, „побиващо тръпки“ приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

*50% отстъпка важи за цени без административна такса. Отстъпката от 50% е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази промоция важи на 30 октомври 2020 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.