Следва

Кой спорт е най-подходящ за вас? Huawei Watch GT 2 Pro ви помага в над 100

През ноември искаме... ДИВЕЧ и ВИНО!!

Подаряваме си четири дни тематичен уют с деликатесни колбаси, домашен хляб и... Божоле!

All About Life преди 3 години

Само на 60 километра от София се спотайва райското кътче с безкрайни възможности за забавление, почивка и уют - RIU Pravets Resort. Перфектната дестинация за уикенд бягство от шумните градски улици, към което обичаме да се връщаме, без отлика на сезон и настроение. Спокойствието и луксът, които в този хотел прегръщат както никъде другаде, са причината всеки път да се почувстваме като Богини - по-красиви, по-силни, по-възторжени.

И понеже на прага ни е ноември, се подсещаме за ново кратко бягство - в средата на този толково разкошен сезон, пак там, в RIU Pravets Resort, където домакините като с вълшебна пръчка са ни подготвили нова, специална, заслужена изненада. 

„Дивеч и вино“ е това, което жадуваме през ноември. В никакъв случай няма да пропуснем да посетим красивия Правец, за да изпитаме луксозни преживявания на брега на езерото, докато дегустираме богатия избор от дивечово месо.

Елен, сърна, патица, див заек или глиган - не е от значение какво ще изберем, защото така или иначе ще се почувстваме като на кралска трапеза. Освен че е неотменна част от менюто на аристократите, дивечовото месо е изключително богато на антиоксиданти, витамини и минерали, вдига тонуса, носи наслада на небцето и сетивата като нищо друго. 

На 19 ноември е премиерата на младото червено вино Божоле нуво, което ще бъде на специалната цена от 25 лева, перфектното допълнение към тематичната вечеря.

Датата никак не е случайна, тъй като това вино се пуска за продажба само шест седмици след края на гроздобера, винаги в третия четвъртък на ноември. Характеризира се с розово-виолетов оттенък и силно изразен плодов вкус, а най-добрият начин да му се насладим е, когато го пием леко охладено.

Спретвайки багажа за четиридневното си, жизненоважно бягство, си представяме наум какво предстои. В RIU Pravets Resort ще имаме точно 4 вечери, за които думите са излишни, щом имаме менюто пред себе си: 

ДЕН 1
Салата айсберг и дива патица
Дивечово месо в тиква и зеленчук
Кюфтета от дивеч на плоча с препечен домат
Деликатесни колбаси
ДОМАШЕН ХЛЯБ

ДЕН 2
Салата с малки картофи
и еленско накъсано и лук
Еленско печено на фурна със зеленчук задушен
Кебапче от дивеч на плоча
Деликатесни колбаси
ДОМАШЕН ХЛЯБ

ДЕН 3
Супа от фазан
Сърнешко гювеч и чушка
Печени ребра от диво прасе
и горски опушен сос
Деликатесни колбаси
ДОМАШЕН ХЛЯБ

ДЕН 4
Супа от Еленско месо със зеленчук
Попска яхния от Диво прасе
Селска гозба с пъдпъдък
Деликатесни колбаси
ДОМАШЕН ХЛЯБ

Сещаме се само за едно нещо, което е по-вълшебно от божествената комбинация между дивечово месо и Божоле, а именно да добавим към тях и тематичните процедури в СПА центъра на хотела, които през този месец са на супер специални цени.

Всички гости получават и уникалната възможност да се възползват от Голф пакет за начинаещи, който включва: транспорт от хотела до голф академията и обратно; необходимата екипировка; урок с професионален голф инструктор /15 мин./; кошница с 50 голф топки.

Офертата е валидна само през ноември. Всички видове резервации, условия и пакетни цени намираме ТУК или съответно на 02 / 902 41 03 или [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.