През ноември искаме... ДИВЕЧ и ВИНО!!

През ноември искаме... ДИВЕЧ и ВИНО!!

Подаряваме си четири дни тематичен уют с деликатесни колбаси, домашен хляб и... Божоле!

Само на 60 километра от София се спотайва райското кътче с безкрайни възможности за забавление, почивка и уют - RIU Pravets Resort. Перфектната дестинация за уикенд бягство от шумните градски улици, към което обичаме да се връщаме, без отлика на сезон и настроение. Спокойствието и луксът, които в този хотел прегръщат както никъде другаде, са причината всеки път да се почувстваме като Богини - по-красиви, по-силни, по-възторжени.

И понеже на прага ни е ноември, се подсещаме за ново кратко бягство - в средата на този толково разкошен сезон, пак там, в RIU Pravets Resort, където домакините като с вълшебна пръчка са ни подготвили нова, специална, заслужена изненада. 

„Дивеч и вино“ е това, което жадуваме през ноември. В никакъв случай няма да пропуснем да посетим красивия Правец, за да изпитаме луксозни преживявания на брега на езерото, докато дегустираме богатия избор от дивечово месо.

Елен, сърна, патица, див заек или глиган - не е от значение какво ще изберем, защото така или иначе ще се почувстваме като на кралска трапеза. Освен че е неотменна част от менюто на аристократите, дивечовото месо е изключително богато на антиоксиданти, витамини и минерали, вдига тонуса, носи наслада на небцето и сетивата като нищо друго. 

На 19 ноември е премиерата на младото червено вино Божоле нуво, което ще бъде на специалната цена от 25 лева, перфектното допълнение към тематичната вечеря.

Датата никак не е случайна, тъй като това вино се пуска за продажба само шест седмици след края на гроздобера, винаги в третия четвъртък на ноември. Характеризира се с розово-виолетов оттенък и силно изразен плодов вкус, а най-добрият начин да му се насладим е, когато го пием леко охладено.

Спретвайки багажа за четиридневното си, жизненоважно бягство, си представяме наум какво предстои. В RIU Pravets Resort ще имаме точно 4 вечери, за които думите са излишни, щом имаме менюто пред себе си: 

ДЕН 1
Салата айсберг и дива патица

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.