Следва

Красива смърт по поръчка: правото да се самоубиеш легално

Baby boom в прогресия: и Карли Клос е бременна

Първо бебе за топмодела, таткото е Джошуа Къшнър

Celebrities преди 3 години

Baby on board! По сведения на People, 28-годишната супермодел и 35-годишният инвеститор очакват първо дете през 2021. Източник споделя с изданието, че Карли е "прерадостна" от новината.

По-рано през годината, през март, близък до семейството на Карли и Джошуа, сподели с Us Weekly, че бившият модел на Victoria's Secret е в трескав стремеж да забременее. Тя и съпругът й, с когото се ожениха през 2018-та, "опитват много да имат бебе от поне няколко месеца," твърди източникът по това време. "Карли няма нищо против да води Project Runway, докато е бременна. Двамата мислят, че моментът е настъпил." Пред изданието близкият до двойката твърди още: "Карли ще е най-прекрасната майка."


Защо Карли Клос напусна Victoria's Secret?


Припомняме, че връзката между Клос и Къшнър датира от ноември 2012 година, когато бяха забелязани заедно на парти в Ню Йорк. След години като гаджета, бъдещата майка обяви през Юли 2018-та, че с любимия й са се сгодили, като постна новината в Instagram. "Обичам те повече отколкото мога да изразя с думи," написа тя под снимката, на която се вижда как целува годеника си по бузата. "Джош, те си моят най-добър приятел, моята сродна душа. Нямам търпение за "заедно завинаги". Да! милиони и милиони пъти."


Годежът на Карли Клос и очарователната реакция на принцеса Беатрис


Двойката сключи брак по-късно през същата година, конкретно през октомври, с интимна церемония с едва 80-ина поканени в Ню Йорк. "Сватбата беше много интимна и много вълнуваща", коментира пред People гост, присъствал на бракосъчетанието. "Двойката просто блестеше от щастие." Като истински супермодел, Клос избира за церемонията нарочно правена рокля Dior, излязла лично изпод дизайнерските ръце на Мария Грация Кюри, която отнема на креативната шефка на модната къща и екипа й над 700 (!!!) часа за направата.


Красота: 45 топ модела и техните вълшебни булчински рокли


Година след въпросната частна церемония, двойката прави второ тържество в Уайоминг - мащабно, лъскаво, звездно, както подобава на Карли и Джошуа (който, припомняме, е на практика член на клана Тръмп, бидейки брат на зетя на президента Тръмп - Джаред Къшнър, съпругът на Иванка Тръмп), с гости като Кейти Пери и Орландо Блум, например.

На 19-ти този месец, Клос пусна в Инстаграм пост, с който отбелязва настъпването на втората годишнина от сватбата им с Къшнър. Водещата на Project Runway сподели романтично видео, на което двамата танцуват в сватбената нощ на фона на "Wonderful Tonight", прекрасната песен на Ерик Клептън - техният първи танц като семейство. "Влюбвам се в теб все повече с всеки изминал ден", пише Карли. "Happy 2nd anniversary @joshuakushner."

Честито на двойката, такива новини правят петъците!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.