Следва

MAC: The Truest False Lashes

LA BIOSTHETIQUE Paris: колекция есен/зима 2020-2021 и как подбираме грим визиите

Less is more, less is everything! 

Face преди 3 години

Трендовете в грима по принцип се менят за дни, но най-актуалният (в модната и бюти индустрията като цяло), гласи: “Less is more!” и вече немалко време е върховият ни избор при ежедневната make-up рутина. А кой е винаги в синхрон с най-модерните бюти прийоми?LA BIOSTHETIQUE Paris, разбира се! Новата грим колекция на LA BIOSTHETIQUE Paris е вдъхновяваща, разчупена и в същото време изключително семпла. Отново се оставяме в нежните ръце на френския бранд и се гримираме с LA BIOSTHETIQUE Eсен/Зима 2020 всеки ден, по всеки повод.


LA BIOSTHETIQUE Paris: Най-красивият есенен грим


Колекцията е илюстрирана с три леки, ефирни, почти невидими визии, които отстояват минималистичния тренд. Освен за красотите от LA BIOSTHETIQUE, говорим и за това, как да имплементираме такъв и подобен грим в ежедневието си, съобразен и достатъчен за всеки повод.

GRACEFUL за най-прекрасните дни 

Започваме с най-присъщо женското - Грация. В ежедневието се стремим към ефирност и мекота на грима. За дългите (или не толкова) работни дни или за когато пътуваме и сме в движение искаме гримът да е построен с малко продукти, да е издръжлив и да подобава на всяка ситуация, в която се озоваваме.


We love: Културата на красотата според LA BIOSTHETIQUE Paris


Класики като неутрални устни и нокти, хубав молив за очи и интересни сенки - достатъчно е. Затова тази визия е толкова актуална, защото е less и more едновременно! Погледът е ограден от цвета на мрачно есенно небе с плътно сиво, което за кратко се озарява и превръща във виолетовосиво. Лека цветна нотка с гланцово покритие за устните (прекрасния цвят Mellow papaya), телесен маникюр (Brilliant nail) и Eyeshadow pen в цвят Cloudy Lilac, който се адаптира лесно към всеки тон на кожата. Тайният завършек и неоспорим фаворит за сезона е спирала в плавен дискретен нюанс на кафявото, наречен Coffee.

BRAVE за приключенията

За уикендите, за шопинг, за кафе, за когато сме с кучето - гримът LA BIOSTHETIQUE Paris ли е, постоянно сме гримирани. И така сме смели.

Визията BRAVE е вдъхновена от тоновете и цветовете на самата кожа. Лъскав цвят в кафяво оформя очите, а ноктите продължават да блестят в бежов цвят. Устните изпъкват с новото течно червило - кадифен рубин, което има наситен цвят, матов завършек и е дълготрайно - устоява на усмивки, на целувки, на божествения ябълков сладкиш, който хапваме всяка неделя, на много чаши с топли напики. Погледът се отваря с новосъздадения молив за очи, който е мек като мраморна коприна и е съвършен за нанасяне в окото. Красотата и смелостта са заедно!

JOYFUL за високите вибрации

За любовните и споделените моменти, които просто са равни на щастие, LA BIOSTHETIQUE Paris предлага JOYFUL. Жената е жена, когато е сияйна, усмихната и леко дръзка, затова гримът във всеки специален момент - среща с любимия, излизане по женски - трябва да е зареждащ.


LA BIOSTHETIQUE Paris: начин на живот


Тази визия, любимата ни вечерна, е радостна игра на текстури и вечно елегантен външен вид с прекрасни цветове. Фокусът е очната линия Smart Liner в тъмносиньо, проектирана в модерна и смела версия. Добавяме вибрация с руж Tender Blush, предложен с нова текстура в коралов цвят и засилващ младото жизнено сияние. Eyeshadow pen Pure Ebony с динамичната си интензивност и матово покритие използваме като меко засенчване на клепача, а елегантността се крие в течното червило Desert Rose, лесно за нанасяне с матиращо покритие.

Всички споменати красоти и още от колекцията на LA BIOSTHETIQUE Paris есен/зима 2020 взимаме от всеки един от салоните Vogue Vision - Митко Дамов в София (в х-л Хилтън, тел. 02/9634006, на пл. "Славейков" 1В, тел. 02/9862054 и на бул. "Симеоновско шосе" 110) и Пловдив ( ул. "Леонардо Да Винчи" 14) или поръчваме по куриер на телефоните.

Следваме Vogue Vision и LA BIOSTHETIQUE България в Инстаграм за МНОГО бюти вдъхновение! 

More Face