Следва

Искаме тази книга! Фотографът Дейфид Джоунс снима гуляйджиския Оксфорд през 80-те

Лолита на Григор? Какво знаем за красавицата

"Беше любов от пръв поглед, от последен поглед, от вечен поглед." Дали? 

Celebrities преди 3 години

Eдна русокоса хубавица, обсипана с въздушни целувки, забелязахме в “ъгъла“ на Григор Димитров в “Щатхале“ (Виена) и, ами, тенисистът за пореден път показва, че вкусът му за жени е безупречен! 25-годишната Лолита (да, кръстена е Набоковата) е буквално като героиня от модерен роман: дъщеря на руски олигарх (Елдар Османов), завършила с отличие Московския университет, издател на луксозното модно списание Luxury International Magazine, абсолютен фен на Ferrari и невероятно стилна...


Малко знаем за нея, но името й се свързва с едно грандиозно, небезизвестно събитие: сватбата й през 2017-та. Това не е "сватба като сватба“, това е холивудска сватба за над 10 милиона долара, рокля за половин милион, цветя за още толкова, музика директно от Лейди Гага и за капак повече от неприятен развой. Лолита се развежда със съпруга си Гаспар Авдолян заради бизнес скандал между бащите им (да, неговият баща също е милиардер), но сега тя седи в ложата на Гришо и that’s what matters.

Двамата се запознават в Монте Карло, Монако – тя живее там, където и Григор, защото баща й има проблем със съдебните власти в Русия. Искрата пламва в Кънтри клуб (тематично и романтично), а обичта към спорта, наред с общата им страст към модата и киното, са първите им теми на разговор. Сигурни сме, че зад въздушните целувки и романтичните погледи в “Щатхале“ има още много история и макар още да не са потвърдили официално връзката си, виждаме нещата положителни!


На Гришо кафето ли, чаят ли?


Засега знаем само толкова, но очакваме още пикантерии от новата двойка...

More Celebrities