Следва

Ди в пълен блясък: тоалетите на Даяна върху снагата на Ема Корин в The Crown Season 4

Изчерпани, но чудни: Zara с колекция shopping куфарчета

Колкото и да ревем, артикулите свършиха на фирмения сайт

Shopping преди 3 години

В последно време функционалността определено взема превес над естетиката. Аксесоарите, толкова съществени, за да заприлича тоалета на тоалет, в същото това време са ОБЕЗАТЕЛНО удобни и функционални. Достатъчно е да споменем предпазните маски, за които е важно да кореспондират на останалото, иначе сме като закърпени през устата, или пък микро чантичките, скроени така, че да свикнем с мисълта, че само най-необходимото ни е наистина необходимо, или пък супер комфи коланите, на които виси/висят чантите ни, и т.н.

Zara определено реагира на тренда: брандът пусна колекция, много скоро след като ни зарадва с базовите си есенни предложения в специална капсулна колекция, инспирирана от собствения архив на бранда и фокусирана върху винтидж романтиката, която този път се върти около мини серия от shopping куфари, базов елемент от модното ни ежедневие, който дори и най-незаинтересованите от нас възприемат положително след преживяното през годината дотук. Все пак, пазаруването в супера ни остана почти едничката "свобода".


ZARA с велики класики от архива си: какво избрахме


За тези, които се стремят не само към удобство, артикулите са направени от непромокаем материал, следвайки сезонните тенденции за промазани палта, и в два типично сезонни цвята - сиво и зелено. Естествено, шопинг тролейчетата са изцяло sold out на фирмения сайт, и в двете си версии.

В исторически период като сегашния, когато осъзнатото сдобиване с нови вещи и формирането на немногоброен, но смислен и достатъчен гардероб, съчетани с любовта към базисни, качествени и трайни във времето придобивки, отстъпват място на стихийното пазаруване, вещи, едновременно полезни и направени с похвално внимание (към естетиката включително), определено не могат, и не бива, да останат незабелязани.

More Shopping